Sprookjesachtig Praag

sprookjesachtig praagPRAAG


De Tsjechische hoofdstad heeft een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden en is een paradijs voor cultuurliefhebbers. Je vindt er een goed bewaard oud centrum en een verzameling aan bijzondere paleizen, tuinen, kerken en torens.


In het hart van de Gouden Stad


Hotel Atlantic in het historisch centrum van Praag is een prachtig hotel dat dichtbij veel bekende attracties van de stad ligt. Start jouw dag goed met een uitgebreid ontbijt en ga er daarna lekker op uit. Wandel vanaf het oude stadsplein naar het populaire winkelboulevard

Na Prikope en shop in één van de vele bekende én onbekende winkels die deze straat rijk is. Tijdens het wandelen kom je erachter wat een prachtige stad Praag is door de mix van architectuur. Geen zin om te wandelen? Met de metro of tram ben je binnen no time bij het Karelsbrug of Prague Zoo. Als afsluiter van jouw dag kun je in het restaurant van het hotel heerlijk dineren onder het genot van een cocktail. Daarna is het tijd om te ontspannen in jouw hotelkamer met comfortabele bedden.

Een stedentrip in het historische pand van hotel Atlantic Prague, met de perfecte locatie, maakt jouw reis helemaal af!


Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 1 augustus 2021. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct