Prachtig Lissabon!

prachtig lissabonLissabon


Lissabon is met haar circa 3 miljoen inwoners zonder twijfel de belangrijkste stad van Portugal. De Portugese hoofdstad wil je gezien hebben!  Lissabon is een belangrijke havenstad. Lissabon is gebouwd op zeven heuvels en ligt grotendeels op de noordelijke oever van de Rio Tejo. Neem de klassieke tram 28 en je gaat als een rollercoaster door smalle bochten en steile hellingen door alle historische buurten. De in lichte kleuren beschilderde huizen liggen terrasgewijs tegen en op de heuvels, die gemiddeld honderd meter hoog zijn. De stad bestaat uit een aantal kernen, die elk een eigen karakter hebben. Je vind er vele authentieke winkeltjes en heerlijke restaurantjes, terrasjes en voor een grote stad een gemoedelijke sfeer! 


Hotel Lx Rossio

Kleinschalig, gezellig hotel Lx Rossio is een gezellig, kleinschalig hotel met een perfecte locatie midden in het historische centrum van Lissabon. Het hotel is eenvoudig en netjes. Lx Rossio is gelegen in een levendige wijk met tal van uitgaans- en winkelgelegenheden. Drink buiten de deur een glaasje port als een echte local. Ga naar bakkerij Confeitaria Nacional aan het einde van de straat om de geschiedenis van Lissabon te proeven. Dit was vroeger de officiële bakkerij van de Portugese koning. Bestel een lekkere koffie met verse koek en voel je hier een echte royalty.

* Midden in het centrum op loopafstand van bus en metro ( beide ca 200 meter). * Vlakbij de rivierzijde en tientalen restaurants in de nabijheid! 


Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 1 augustus 2021. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct