Playa del Ingles

playa del inglesParquemar appartementen

Alles binnen handbereik Je vakantie doorbrengen in een ruim appartement dat middenin het bruisende Playa del Inglés ligt? Dan is Parquemar een goede keuze. Vanuit je bungalow of appartement loop je zo naar het zwembad om af te koelen. En wanneer je uitgezwommen bent kun je heerlijk bijkomen in de zon op de bedjes rondom het zwembad. Er is plek genoeg bij Parquemar. Het is ook leuk om Playa del Inglés ontdekken. Ga je naar het lange zandstrand of naar een "Centro Commercial" in de buurt. Alles wat je zoekt is dichtbij.. Van leuke winkeltjes tot heerlijke restaurantjes,.


Faciliteiten

Gratis WiFi in openbare ruimte Gratis WiFi op de kamer Receptie (24 uur) Tegen betaling Wasserette Parkeren in de straat (openbaar) Zwembaden Buitenbad: verwarmd (01/11 t/m 31/03) Kinderbad buiten Ligbedden en parasols Sport & Activiteiten Tegen betaling Fietsverhuur Tennisbaan (buiten)

* Zonnebaden op een groot terras * Afkoelen in het ruime zwembad *  Diner? Restaurantjes in overvloed * Lopend naar Gran Chaparral  * Ruime bungalows en appartementen

Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 7 oktober 2021. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct