Vitamine D @ Zuid Portugal

vitamine d at zuid portugalMonte Gordo

De badplaats Monte Gordo ligt in het zuidoosten van de Algarve, bijna tegen de Spaanse grens aan. Net als met zoveel badplaatsen is ook Monte Gordo een voormalig vissersdorp dat is uitgegroeid tot geliefd vakantieoord voor toeristen. En dit is niet zo gek, want je hebt hier alle ingrediënten om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Denk aan zon, zee strand en verse vis, en je bent al een heel eind. Monte Gordo is voornamelijk vlak en dus ook heel geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

PS: Er komt geen reisleiding in Monte Gordo, wel is er telefonische service mogelijk.


7,4/10 Appartementen Calema

Appartementen Calema is een leuk vakantieadres voor een heerlijke vakantie in Portugal. De ligging is perfect. Na een klein stukje wandelen sta je al met je voeten in het zand van het mooie strand. En ook als je naar het centrum wil, hoef je niet ver te lopen. Voor een heerlijke, frisse duik is er een fijn zwembad en van het zonnetje genieten kan daarna weer op het terras. Dommel lekker weg op een ligbedje of lees een goed boek, het is tenslotte vakantie. Vergeet ook niet zo nu en dan je favoriete drankje te bestellen bij de bar en samen te proosten. Er hangt hier altijd een erg goede en gezellige sfeer bij deze populaire appartementen en de service van het personeel is top!

* Verblijf in deze nette appartementen * Wat een gezellige sfeer * Vlak bij het zandstrand  *Zwembad voor een frisse duik.


STUDIO

geschikt voor 1 tot 3 personen Aantal slaapplaatsen: 2 Balkon met buitenzitje Kitchenette kookplaat (2-pits) Televisie Telefoon Airconditioning (Woon) kamer, 2 slaapplaatsen (2 x éénpersoons bedbank) badkamer met: bad en douche, wastafel, toilet toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 14 jaar circa 7,00 € per persoon per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht) toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd van 11 t/m 13 jaar circa 3,50 € per persoon per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht) kluisje op de kamer: op aanvraag circa 10,00 € per week (ter plekke te betalen)

Let op; Bij boeken, welke terugvlucht u boekt, Van Eindhoven heen en terug vliegen op Amsterdam staat zo ingesteld bij de reisaanbieder, dit kunt u wijzigen. Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 27 oktober 2021. PRIJZEN

Let op;  Bij boeken, welke terugvlucht u boekt, Van Eindhoven heen en terug vliegen op Amsterdam staat zo ingesteld bij de reisaanbieder, dit kunt u wijzigen.

Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 10 maart 2022. PRIJZEN 

KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct