Lanzarote

lanzarote
Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligt in het zuiden van Lanzarote. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot de grootste, meest bekende badplaats van Lanzarote. Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Het haventje bestaat nog steeds en is een gezellig gedeelte van het oude centrum met een prima sfeer en goede restaurants. Natuurlijk kun je op het strand verschillende watersporten beoefenen.  Je kunt ook een excursie boeken om meer van het eiland te zien.


7,5/ 10 Aparthotel Costa Mar

Aparthotel Costa Mar ligt op een paar passen lopen van het strand Playa de los Pocillos. Het is een eenvoudig appartentencomplex maar zeker schoon. De ligging is erg goed, want op nog geen 150 meter vind je de boulevard met leuke winkeltjes en restaurants. De comfortabele appartementen zijn ruim ingericht en de locatie is ideaal, ook fijn is het zwembad met heerlijke zonnebedjes waar je relaxt kunt genieten van je vakantie. 

* Eenvoudig maar fijn * Dichtbij het strand * Ruime appartementen


Omgeving

aan het strand (kiezelstrand) afstand tot strand circa 250 meter (zandstrand) afstand tot centrum: circa 5000 meter afstand tot luchthaven circa 6 kilometer afstand tot bushalte circa 150 meter afstand tot pinautomaat circa 100 meter afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 150 meter afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 150 meter

MEER INFO? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 5 mei 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct