La vida Italië

la vida italieRimini * Rivabella

De liefhebber van Italië houdt van lekkere ijsjes, cappuccino's op een terras, culinair genieten, vooral van de heerlijke desserts '-)

Rimini is een van de oudste steden van Italië, het heeft een authentiek klein binnenstadje met kleurrijke huisjes en gezellige pleintjes

Er is ook een gezellige markt op woensdag en zaterdag. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

De stranden zijn ruim en schoon met hier en daar een gezellige strandtent.  Rivabella is gewoon BELLA! 


Hotel Stradiot *** Logies/ontbijt. 

Ligging:

Dit hotel bevindt zich in Rivabella,de naam zegt het al, bella, betekent mooi, Rivabella is  een buitenwijk van Rimini.

Het hotel ligt in het gezellige center van Rivabella, dicht bij het strand.

Hotelfaciliteiten

De gasten van het verblijf kunnen rekenen op diverse faciliteiten en diensten die voor een aangenaam verblijf zorgen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet.

Kamers In de kamers is airconditioning voorhanden. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed.

Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een telefoon en een kluis. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier.

Eten en drinken Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen. 

Kamer  Single room - BasicExtra kamerinfo vind je in de uitgebreide omschrijvingNog maar 1 beschikbaar bij ons! min. 1 / max. 1 personen.

Kopie van de webstite >>>  UW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR!  Dit is nu de beste deal vanaf Eindhoven: i302p.p. incl. vlucht Nu laagste prijs! vertrekdinsdag 14 juni 2022 terugkomstmaandag 20 juni 2022 (7 dagen) luchthavenEindhoven verzorgingLogies + ontbijt

Let op; Tijdens het boekingsproces kunt u transfer bijboeken!


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 19 mei 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct