Sfeervol ecologisch hotel met privestrand

sfeervol ecologisch hotel met privestrand



Deze reis staat ook op mijn eigen lijstje, het lijkt me een fantastische vakantie voor de soloreizger, mijn intuitie klopt altijd, dit is er eentje waarvan je het gevoel krijgt, ik blijf hier voor altijd!


Skala Kalloni

Het authentieke Griekse vissersdorp Skala Kalloni, gelegen aan de baai van Kalloni, ademt een zeer ontspannen sfeer. De diverse tavernen, meestal direct aan het strand gelegen, zijn voor de visliefhebber een waar feest. De eigenaren van de tavernen zijn in de meeste gevallen zelf de vissers. Skala Kalloni is gezegend met prachtige zandstranden met goede faciliteiten en is daarnaast een prima uitgangspunt om het eiland Lesbos te verkennen. Tevens staat deze bestemming bekend als dé plek voor vogelspotters, vooral in de maanden april en mei. In hotels worden er zelfs lijsten bijgehouden met welke vogels er gespot zijn.


8,1 /10 Hotel Malemi Organic


Het ecologische Hotel Malemi Organic is gelegen in het hart van Lesbos, op loopafstand van het schilderachtige vissersdorpje Skala Kalloni. Dit familiegerunde hotel, waarvan de naam is ontstaan uit de initialen van de dochters van eigenaar George, heeft als doel om je hier helemaal thuis te laten voelen. Een warm welkom is hier standaard inbegrepen!

Daarnaast is er een privéstrand waar zonnebedjes en parasols vrij te gebruiken zijn zonder extra kosten. De stijlvolle kamers hebben een warme uitstraling en zijn voorzien van veel houten elementen. De bijbehorende tuin vol met (fruit)bomen hebben het grote voordeel dat je hier verse jam bij je ontbijtje krijgt. Maar er zijn nog veel meer soorten groenten en fruit die hier vers uit eigen tuin komen. Probeer ook zeker de eigen geperste olijfolie eens uit.  Op de boerderij zijn onder meer geitjes, kippen en vogels kun je hiervoor een bezoekje brengen aan de bijbehorende boerderij.  Het eten maken ze en alles is vers uit hun eigen tuin of lokaal op de markt gekocht. Voor ontspanning kun je ook terecht bij het zwembad, het kleine wellnesscenter, of door aan te schuiven in het restaurant van Hotel Malemi Organic.

* Ecologisch hotel  * Eigen boerderij  *Verse producten uit eigen tuin  *Privéstrand met gratis ligbedjes  *Familie gerund hotel


KAMER

2-persoonskamer algemeen voor alleengebruik geschikt voor 1 persoon 1 Volwassene €431,71p.p. oppervlakte circa 24m² 1 x tweepersoonsbed of 2 x 1-persoonsbed terras met buitenzitje (gratis) koelkast (gratis) televisie (satelliettelevisie, nederlandstalige zender(s), duitstalige zender(s), franstalige zender(s)) telefoon airconditioning (individueel regelbaar: gehele dag) badkamer met: bad of douche, wastafel, toilet, föhn kluisje op de kamer: gratis plaats op parkeerterrein: gratis babybedje: gratis (op te geven bij reservering) airconditioning: bij de reissom inbegrepen wi-fi in openbare ruimte: gratis wi-fi op de kamer: gratis toeristenbelasting: circa 3,00 € per eenheid per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht).


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 mei 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct