Voor een fijne prijs een leuke reis!

voor een fijne prijs een leuke reisAnaxos

Anaxos is een sfeervol, rustig dorpje dat ongeveer 3 kilometer van Petra ligt. Het heeft een klein centrum dat voornamelijk bestaat uit hotels en gezellige tavernes, souvenirwinkels en bars. De belangrijkste reden waarom veel vakantiegangers Anaxos als bestemming kiezen, is vaak het strand. Dit staat bekend als een ruim, schoon strand, de mooiste van de noordkust. 

Verder is Anaxos uitermate geschikt om het authentieke Griekse leven te ontdekken en te genieten van de culinaire specialiteiten die Lesbos te bieden heeft. Maak ook eens een wandeling door de imposante natuur rondom Anaxos en Petra. 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je je hier, als solo reiziger, heerlijk kunt ontspannen!  

Let op: In Anaxos is geen pinautomaat aanwezig. Het is aan te raden om contant geld mee te nemen.


8,1 /10 Appartementen Anaxos Garden

Appartementen Anaxos Gardens erg geliefd, mede dankzij de vriendelijke eigenaren. Omgeven door groene olijf- en palmbomen verblijf je hier op een fantastische plek. De eenvoudige, lichte appartementen en studio's zijn veelal allemaal omgeven door de tuin. Wil je er op uit, dan biedt de directe omgeving genoeg vermaak. Want met zowel het centrum als het strand op loopafstand, kun je alle kanten op. Verblijf je liever bij het zwembad, dan kun je de hele dag terecht bij de gezellige bar, waar er ook regelmatig thema-avonden worden georganiseerd.

Zeer vriendelijke eigenaren

Op loopafstand van strand en centrum

Gezellige poolbar met thema-avonden


Omgeving;

Afstand tot strand circa 150 meter (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) 

Afstand tot centrum: circa 150 meter


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 mei 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct