Schitterend Lefkas Lastminute prijs

schitterend lefkas lastminute prijs



Lefkas is een van de prachtige, Ionische eilanden van Griekenland.

Het Griekse eiland ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia. Je komt er met de auto via een brug die deze regio met het vasteland verbindt. Het eiland dankt haar naam aan de witte stranden en de eveneens witte rotsen bij Kaap Lefkas. Het is ook nog eens een van de groenste eilanden van Griekenland en heeft voor ieder wat wils. Van gezellige, drukke toeristenplaatsjes tot authentieke dorpjes en van de glooiende oostkust tot de door steile rotsen omgeven zandstranden aan de westkust. Bovendien is het niet alleen een populair vakantieadres voor Nederlanders, ook voor Grieken is het een ideale plek om te ontspannen. Ieder weekend stroomt het eiland vol en is het gezellig druk op de stranden en bij de vele, trendy beachclubs.


Lygia is een klein dorpje op 6 kilometer afstand van zowel Lefkas-Stad als van Nidri.

Er is een centrum met een supermarkt en een vissershaventje. De taverna's en restaurants bevinden zich voornamelijk langs het strand. Lygia is een plaats vooral geschikt voor rustzoekers en wilt u eens de drukte bezoeken dan bent u zo in het nabijgelegen Nidri of Lefkas-Stad.


8,1/ 10 Appartementen Seven Islands

De sfeervolle en authentieke Selections Appartementen Seven Islands hebben een prachtige ligging aan zee. Door de gastvrije eigenaren en de gezellige sfeer voel je je direct thuis. Hier kom je echt even helemaal tot rust en kun je genieten van de Griekse manier van leven. De appartementen zijn knus en comfortabel ingericht. Ze zijn ook onlangs gerenoveerd en hebben onder andere nieuwe deuren, een laminaatvloer, balkonzitjes, airconditioning en een compleet uitgevoerde keuken. Sip aan een drankje op je balkon en geniet van het uitzicht over de azuurblauwe zee en de imposante bergen.

Als je toe bent aan wat verfrissing kun je zo een duik nemen in de zee, die vrijwel direct voor de deur gelegen is.

Wil je er even op uit? Breng dan zeker een bezoekje aan de nabij gelegen pittoreske haven van Lygia; wat een gezelligheid!

Wat dit vakantieadresje helemaal compleet maakt is de sfeervolle taverne op de begane grond. De taverne van Seven Islands is niet voor niets een geliefd plekje waar ook de lokale bevolking graag komt eten. Op de kaart vind je diverse Griekse gerechten zoals verse vis en sappige steaks, die door de moeder van de eigenaren worden bereid. Terwijl je aan de rand van de zee zit, zie je vele vissen langs zwemmen.

Voor een onvergetelijk verblijf zit je goed bij Appartementen Seven Islands. Zeer ruime, volledig ingerichte appartementen Vriendelijke en gastvrije eigenaren Vele tevreden gasten keren hier jaarlijks terug Betoverend uitzicht over zee Eigen taverne met lokale gerechten.


Omgeving door boulevard gescheiden van het strand afstand tot strand circa 30 meter (kiezelstrand) aan de rand van het centrum afstand tot centrum: lefkas-stad circa 5 kilometer aan de boulevard afstand tot luchthaven circa 25 kilometer afstand tot bushalte circa 500 meter afstand tot pinautomaat circa 5 kilometer afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 500 meter.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 17 juni 2022. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct