Beieren natuur/wandelvakantie

beieren natuurwandelvakantie




Geniet van de natuur in Beieren

In het zuiden van Duitsland presenteert zich de vrijstaat Beieren met zijn hoofdstad München in een landschap als een plaatje. Een intacte natuur, gezonde lucht, culturele rijkdom en de spreekwoordelijk gezellige Beierse manier van leven zijn karakteristiek. Klederdrachtenfeesten of operafestivals, middeleeuwse burchten en stadjes, kastelen en barokke kerken vormen hiervoor naast de Beierse metropolen het perfecte decor. In Beieren gaan traditie en moderne tijd harmonisch hand in hand. In Beieren liggen tal van kleine pittoreske boerendorpjes met een dorpsplein, kerk en kroeg, maar er zijn ook levendige stadjes met gezellige bars. Voor het jonge publiek zijn er ook voldoende uitgaansgelegenheden te vinden.

Natuur

De vele glasheldere rivieren en meren, de nationale parken, talrijke natuurreservaten en beschermde natuurgebieden, de mystieke bossen en zonnige wijnbergen, bijzonder romantische middengebergten en majestueuze Alpentoppen, tot en met de hoogste top van Duitsland, de Zugspitze zijn een waar paradijs voor rustzoekers en recreatiesporters. Dwars door de deelstaat lopen tal van toeristische routes, zoals de Romantische Strasse, de Burchtenroute of de Duitse Alpenroute, waar je deze gevarieerde landschappen kunt ontdekken.


Welkom in Gasthof Pension Post

Een traditioneel hotel met gastvrij personeel. Het hotel ligt in de plaats Denkendorf, midden in Beieren. Vroeger was het hotel een postkantoor, dus daar komt de naam vandaan. In de omgeving zijn diverse activiteiten te ondernemen. Zowel actief als ontspannend. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling in de natuur of ga voor een drankje op het terras in het centrum van Denkendorf. Ben je op doorreis naar Oostenrijk of Italië, ook dan is dit een goed hotel om te overnachten. Gasthof Pension Post is een ideale uitvalsbasis om Beieren te bekijken. Het ligt in het hart van Beiere op een paar honderd meter van de snelweg, die je overigens niet hoort. De kamers zijn ruim en super schoon. Het eten is super goed beoordeeld.

Traditioneel Duits hotel

Gerund door een gastvrije familie

Natuurrijke omgeving

Ideaal voor wandelaars

Ontdek het gezellige dorp


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 25 november 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct