Vliegticket Dubrovnik

vliegticket dubrovnik

Dubrovnik

Liefkozend wordt de oude havenstad Dubrovnik meer dan eens ‘Parel van de Adriatische Zee’ genoemd. Dat dit zo is, is niet verwonderlijk. Het gehele oude, compleet ommuurde centrum van Dubrovnik barst namelijk van de cultuurschatten en staat in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Met zijn steile straatjes, marmeren plaveien, kloosters, kerken en paleizen weet Dubrovnik je te betoveren.


Campings in Dubrovnik

Dubrovnik is een echte parel van de Adriatische Zee en een van de symbolen waaraan de meeste mensen Kroatië herkennen. Deze schilderachtige stad in het uiterste zuiden van Kroatië zal u bevallen door haar uiterlijk, gastvrijheid van de inwoners en de uitstekende mediterrane gerechten. Langs de kust, die afwisselt tussen typische mediterrane plaatsen en baaien met stranden, zijn er meestal kleine campings die in familie eigendom zijn. Hun grootte is een van de grootste voordelen, omdat de gastheren u persoonlijk zullen ontvangen en ze u graag de beste stranden, restaurants en wijnhuizen kunnen aanbevelen. De campings in Dubrovnik en omgeving strekken zich uit van het noorden, dat wil zeggen het schiereiland Pelješac en het eiland Korčula, naar de stad Dubrovnik en kleine steden in de directe omgeving. Pelješac onderscheidt zich als een locatie waar de beste kleine campings in Kroatië zijn gevestigd. Meer informatie? BRON https://www.camping.hr/nl/kroatie-campings/dubrovnik 


Flexibele Vlucht

Handbagage: inclusief

Ruimbagage: bij te boeken in de boekingstappen

Aanbetaling bestaat uit: reserveringskosten, bijdrage calamiteitenfonds, kosten van eventuele verzekeringen en 30% over de overige reisonderdelen.

Naamswijziging: kosteloos tot 1 week voor vertrek, daarna mogelijk tegen kosten Wijziging van de vlucht: tot 6 weken voor vertrek kosteloos, daarna mogelijk kosten

Bedenktijd: 3 dagen, mits je voldoet aan de voorwaarden:

Reisoverzicht Vliegticket Dubrovnik 1 x Vlucht 1 Volwassene di, 16 mei 2023 ;  5 dagen

Heenreis dinsdag 16 mei 2023 17:20 Rotterdam (RTM) Uitgevoerd door Transavia

Terugreis zaterdag 20 mei 2023 18:05 Dubrovnik (DBV) Uitgevoerd door Transavia


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 30 november 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct