De tropische palmen van de Seychellen

de tropische palmen van de seychellen




SEYCHELLEN

De Seychellen, gelegen voor de kust van Afrika in de Indische Oceaan. Eenmaal geland, kijk je je ogen uit. Bij een tropische vakantiebestemming denk je al snel aan de Malediven of de eilanden van de Caribbean, maar heb je ooit van een vakantie naar de Seychellen gehoord? Deze droombestemming ligt midden in de Indische Oceaan en is gezegend met het hele jaar door stralend weer, parelwitte stranden en een rijke flora en fauna die je nergens anders ter wereld tegenkomt. Een van de mooiste eilandbestemmingen van Afrika!


PRASLIN

Ontdek de unieke Coco de Mer tijdens een vakantie op Praslin of strijk neer op Anse Lazio. Zodra je voet aan wal zet op Praslin ervaar je het relaxte karakter van dit eiland van de Seychellen. Parelwitte stranden aan de felblauwe Indische Oceaan worden hier afgewisseld met tropische natuurparken vol unieke flora en fauna. Duikliefhebber? Met maar liefst 25 duikspots is Praslin ook zeer geliefd voor een duikvakantie op de Seychellen.


Berjaya Praslin Resort / 8.5

Wie in het Berjaya Praslin Resort logeert, krijgt de Seychellen uit de gidsen te zien. Compleet met palmbomen, smetteloos wit zand en lagunes vol turquoise water. Plons in het zwembad of wandel richting de Cote d’Or Esplanade: een erg mooi stukje zandstrand op Praslin. Het hotel ligt fantastisch, de kamers zijn eenvoudig. Verwacht geen luxe, wél een unieke onderwaterwereld voor de deur en een boel gezelligheid op de Seychellen. Bijvoorbeeld tijdens het diner op het strand. Pizza eten met je voeten in het zand, wat wil een mens nog meer? En vanuit Berjaya Praslin loop je zó naar het dorpje Anse Volbert.


Afkoelen in het zwembad 

Met duurzaamheidslabel

Unieke onderwaterwereld

En lopend naar het strand

Eenvoudig, maar alles aanwezig

Eten met de voeten in het zand


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 december 2022, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct