Side

side





Turkse riviera

Langs de kustlijn van de Turkse Rivièra lonken prachtige stranden waar watersporters en zonaanbidders hun hart kunnen ophalen. Het is natuurlijk heerlijk om hier de hele dag te vertoeven en een lekker kleurtje op te doen in de Turkse zon, maar er is zoveel meer te zien en te beleven. Zo kun je eindeloos shoppen in de kleurrijke bazaars, je laten pamperen in een traditionele hamam of op ontdekking gaan door het ruige binnenland. Maak kennis met de Turkse gastvrijheid en laat je verrassen door het heerlijke eten.


Side/Sfeervol havenstadje

Vroeger was Side een klein havenstadje, nu een waar shop-walhalla met talloze winkeltjes, heerlijke restaurants en gezellige bars. Maar het centrum heeft zijn charme niet verloren, met knusse straatjes en sfeervolle plekjes.

Historisch Side

Side is ook de perfecte plek voor de geschiedenisliefhebber. Er zijn veel overblijfselen uit de Romeinse en Griekse tijd te vinden. Een bezoekje aan de Apollo tempel mag haast niet aan je vakantie ontbreken. Vooral 's avonds, bij zonsondergang, is dit een prachtige plek. Dolmus In Side rijdt er de dolmus (klein busje) die je van en naar het centrum brengt. 


Aparthotel New Garden Luna Side

Je hebt het waarschijnlijk al op de foto's gezien, maar wat is Aparthotel New Garden Luna Side een plaatje! Na een wandeling door de mooie tuinen neem je een verkoelende duik in het zwembad. Aan de poolbar haal je een lekker drankje om vervolgens heerlijk op je ligbedje te genieten van de zon. Voor wellness ben je hier ook zéker op het goede adres. Tijdens een massage of hamambehandeling is het even compleet relaxen. Ben je in voor wat actievers? Laat dan je talenten zien tijdens een potje tafeltennis of biljart. Al met al, in Aparthotel New Garden Luna Side hoeft geen dag hetzelfde te zijn.

Kamer uit, zwembad in

Laat je verwennen in de wellness

Kom los van alle hectiek

Een tuin vol bloemen en planten


Omgeving

afstand tot strand circa 900 meter (zandstrand, ligstoelen, parasol)

afstand tot centrum: side circa 3 kilometer

dolmus ( naar het centrum van naar manavgat and side tegen betaling

1-PERSOONSKAMER ALGEMEEN

geschikt voor 1 persoon oppervlakte circa 14-20m² 1 x tweepersoonsbed of 2 x 1-persoonsbed balkon met buitenzitje minibar (niet gevuld) televisie (flatscreen, satelliettelevisie) telefoon airconditioning (individueel regelbaar: gehele dag (tegen betaling)) badkamer met: douche, toilet, föhn kluisje op de kamer: circa 2,00 € per nacht (ter plekke te betalen) wi-fi in openbare ruimte: circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen) wi-fi op de kamer: circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen) wi-fi bij de receptie: circa 2,00 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen) airconditioning: circa 7,00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen) handdoekenservice: circa 2,00 € per persoon per dag (ter plekke te betalen).


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 27 december 2022, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct