Armação de Pêra

armacao de pera




Armação de Pêra


De plaats ligt in het Zuiden van Portugal. Met warme zomers en milde winters is een vakantie naar Armacao de Pera altijd een goed idee.

De kuststrook die helemaal naar Albufeira loopt, heeft eindeloze mooie stranden!

In het plaatsje vind je een lange boulevard langs het strand.

Armacao de Pêra kent twee stranden, één groot strand en een wat kleiner strandje,  Armacao de Pera strand, en het Vila Vita strand.

De kustlijn van Armacao de Pera bestaat voornamelijk uit  prachtige rotsformaties.  


Tijdens een vakantie in Armacao de Pera kun je alles prima te voet doen. Dwalend door het pittoreske centrum van de stad sta je vroeg of laat ongetwijfeld oog in oog met de kerk Largo da Igreja.

Is het gebouw open? Neem dan zeker even een kijkje binnen voor je op de promenade op een bankje plaatsneemt om te genieten van het uitzicht op de kust.


Terrasjes aan de boulevard pakken na een wandeling langs zee is hier ook heerlijk, je hebt prachtige uitzichten!

In vervlogen tijden was Armacao de Pera, gelegen op het meest zuidwestelijke stukje van Europa, dé plek waar piraten maar wat graag voet aan wal zetten. Het fort aan de kust bij Armacao de Pera moest de inwoners daar tegen beschermen. Vanuit Fortaleze de Armacao de Pera heb je een grandioos uitzicht over de Atlantische Oceaan en de indrukwekkende rotsformaties


Appartement Algar / 8.2

Een prachtige plek, vlak aan zee, met een heel mooi uitzicht!

Lekker centraal, aan de boulevard.  Tot rust komen met eindeloze uitzichten of heerlijke wandelingen maken?  Hoe fijn is het om vanuit het appartementencomplex Algar direct het strand op te lopen? Je hoeft alleen maar de weg over te steken en je staat al met de voeten in het goudgele zand. Vanaf het dakterras van Algar heb je prachtig uitzicht over de kustlijn van de Algarve. En Armação zelf? Dat ligt om de hoek. Vanuit Algar stap je zo de lange boulevard op, een avond vol gezelligheid in. Waarna het heerlijk thuiskomen is in je eigen fijne appartement. Al jaren een favoriet op de Nederlandse markt en in zomer- en winter een heerlijke plek om de zon op te zoeken.


Toplocatie, direct aan het strand

Wegdromen bij het uitzicht op zee

Het centrum ligt bijna om de hoek

Slapen in keurige kamers

Netjes, gemoedelijk en gezellig


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 27 december 2022, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct