Voorjaarsreisje voor jezelf

voorjaarsreisje voor jezelf



In het hoogseizoen voornamelijk veel jongeren maar in het voor en najaar is dit niet het geval in het mooie El Arenal! 

Dan is dit voor iedereen een fijn vakantie adres,  veel te zien en te ontdekken en natuurlijk te genieten van de zon!  Veel mogelijkheden op het eiland Mallorca, een prachtig eiland en onderstaande bestemming is helemaal super omdat je met de fiets al veel kunt ontdekken. 



El Arenal

El Arenal heeft een Prachtig zandstrand! El Arenal is de drukste en meest bekende badplaats op Mallorca. El Arenal, Playa de Palma en Ca’n Pastilla lopen vrijwel ongemerkt in elkaar over.

Bij de haven van El Arenal begint een mooie schone boulevard met winkeltjes en restaurants, die helemaal doorloopt tot aan de haven van Ca’n Pastilla. 

Per fiets de plaatsen verkennen kan ook: er is een fietspad aangelegd van El Arenal naar Palma de Mallorca. Het fietspad volgt de kustlijn en loopt langs terrasjes waar je tussendoor even kunt pauzeren met een verkoelend drankje. De busverbindingen tussen El Arenal, Playa de Palma, Ca’n Pastilla en naar Palma de Mallorca zijn uitstekend: elke 10 minuten gaat er wel een bus.

Strandhuisjes

Langs het prachtige strand staan strandhuisjes, Balneario’s genoemd. Deze huisjes hebben een gezellig terras en zijn genummerd: in El Arenal staat nummer 1 en in Ca’n Pastilla staat het laatste strandhuisje met nummer 15. Handig voor als je hebt afgesproken, of als iemand je uit wil leggen waar je een bepaald restaurant kunt vinden.

Als je op vakantie naar Mallorca gaat voor de echte Spaanse sfeer, ben je in C’an Pastilla, aan de zuidkust aan het juiste adres. Op het marktpleintje, waar de kerk staat, wordt elke dinsdag en donderdag een kleine markt gehouden. Erg leuk om te bezoeken als je op vakantie bent op Mallorca.



7,6 /10 Hotel Iris   Logies/ontbijt


Hotel Iris is een gezellig hotel met een perfecte ligging midden in het uitgaanscentrum van El Arenal. Het bevindt zich vlak bij het schitterende zandstrand. Je hoeft alleen maar je badhanddoek in je strandtas te doen, de straat uit te lopen en je bent er al. Een prima locatie dus voor iedereen die volop wil genieten van zon en zee en van alle uitgaansmogelijkheden die deze levendige badplaats te bieden heeft. Bovendien is er een fijn zwembad voor een verfrissende duik.

Wat een heerlijke vakantie!

Midden in het uitgaanscentrum

Vlak bij het strand Gezellige sfeer

Zwembad & zonneterras


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 30 december 2022, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct