Zakynthos

zakynthos



Ionische eilanden 

Vertrek 15 april van Amsterdam 8 dagen 377,-


Sophies & Kostas Appartementen 

Het kleinschalige Sophies & Kostas Appartementen heeft een ideale ligging, op loopafstand van het strand en het gezellige centrum. In Nidri vind je een museum met resten van een oud aquaduct en Romeinse en Byzantijnse graftomben. De Dimosaris kloof en de watervallen vind je op ongeveer 4 kilometer landinwaarts.

De nette studio’s en appartementen van Sophies & Kostas Appartementen hebben een typisch Griekse stijl. Bij het zwembad kun je op een ligbedje genieten van de Griekse zon. Voor de lekkere trek of een verkoelend drankje kun je terecht bij de gezellige pool-/snackbar. In de avond loop je zo naar de levendige hoofdstraat van Nidri met tal van restaurants en winkeltjes. Kortom, een geweldige plek om je vakantie door te brengen!


Traditionele Griekse stijl / Centrale ligging/ Kleinschalig complex/ Heerlijk zwembad


Ligging

Op ca. 260 meter van het strand

Op ca. 500 meter van het centrum van Nidri

Winkels, restaurants en bars op ca. 200 meter

Centrum van Lefkas op ca. 16 kilometer


Studio type 1

(1-3 personen) Ca. 25 m² Telefoon* Airconditioning* Televisie Kitchenette 2-pits kookplaat Broodrooster Koelkast Kluisje* Koffie-/theezetfaciliteiten Wifi Douche Toilet Föhn Balkon of terras met zitje


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 3 januari 2023, >>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct