Fijne vakantie!

fijne vakantie




LANZAROTE

Een zonnig eiland! Het Canarische Eiland heeft voor elk type vakantieganger iets te bieden. Wandelen over kleurrijke maanlandschappen bijvoorbeeld. Of surfen op de golven van de Atlantische Oceaan. Natuurlijk kun je tijdens een vakantie Lanzarote ook heerlijk zonnen op een van de stranden. Of een sangria drinken bij een gezellig tapasbarretje.




Appartementen Los Tulipanes

Los Tulipanes is een heerlijk rustig appartementencomplex en biedt een ontspannen en huiselijke sfeer. Op slechts 500 meter vind je het strand en het centrum van Puerto del Carmen met tal van winkels, restaurant en uitgaansgelegenheden. Los Tulipanes is een kleinschalig appartementencomplex waar je kunt genieten van een heerlijk ontspannen vakantie.


Ligging

Los Tulipanes in Puerto del Carmen Gelegen aan de rand van Puerto del Carmen

Op ca. 500 meter van het centrum

Openbare strand op ca. 500 meter

Diverse bars en restaurants op ca. 200 meter

Winkels op ca. 500 meter

Bushalte op ca. 500 meter



Verzorging

Los Tulipanes in Puerto del Carmen Gelegen aan de rand van Puerto del Carmen

Los Tulipanes 2 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen 37 appartementen Receptie Bagageruimte Er zijn geen liften aanwezig Wifi* Wasservice* Openbare parkeergelegenheid

Restaurants & bars Poolbar voor een snack, het ontbijt en een verfrissend drankje

Zwembaden 1 buitenzwembad (zoutwater) Zonneterras Gratis ligbedden en parasols (zwembad)


Kamers

Standaard 2-kamerappartement (1-2 personen) Ca. 35 m² Bestaat uit een woon-/slaapkamer met slaapbank en een aparte slaapkamer Televisie Koelkast Kluisje* Kitchenette Oven Kookplaat Broodrooster Koffie-/theezetfaciliteiten Wifi Inloop douche Toilet Balkon of terras met zitje.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 21 januari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct