De schoonheid van Parga

de schoonheid van parga




Parga

Parga ligt trapsgewijs tegen een berghelling, heeft een aantal fijne stranden, een gezellige boulevard en oude burcht. De smalle steegjes, vele trappetjes en de karakteristieke Venetiaanse huizen geven het plaatsje een schilderachtige uitstraling. Tussen Parga en aanvlieghaven Preveza ligt het idyllische badplaatsje Vrachos met een indrukwekkend, uitgestrekt zandstrand. Ook de kleine badplaats Ammoudia, ten zuiden van Parga is een gezellige, rustige vakantiebestemming. Hier wacht het brede zandstrand geduldig op je bezoek. Ten noorden van Parga vind je Sivota, een klein vissersdorp met fijne stranden en mooie baaien voor relaxte zonovergoten dagen.


Gina Appartementen

Gina Appartementen is een heerlijk adres voor een gemoedelijke vakantie. Dit kleinschalige complex heeft een rustige ligging, maar op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Parga. Het geheel ziet er idyllisch uit wat zorgt voor een goede sfeerervaring.  De wit met blauwe appartementen zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over een kitchenette en een balkon of terras. De altijd vriendelijke en behulpzame eigenaresse geeft je graag informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving van Parga. In Gina Appartementen voel je je meteen thuis.


Ligging

Strand Kryoneri Beach op ca. 230 meter

Op ca. 950 meter van Parga

Op ca. 200 meter van winkels, restaurants en bars

Kasteel van Parga op ca. 3 kilometer

Bushalte op loopafstand

Let op: deze accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn


Studio (1-2 personen) Ca. 20-30 m² Telefoon* Airconditioning* Televisie Kitchenette Kookplaat Koelkast Kluisje* Koffie-/theezetfaciliteiten Wifi Douche Toilet Balkon of terras met zitje.


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 januari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct