Costa Blanca

costa blanca
CALPE

Calpe is uitgegroeid tot een levendige badplaats met een mooie boulevard, lange, brede stranden en een moderne jachthaven. Dit fantastische vakantieoord in Spanje wordt gekenmerkt door de hoge, indrukwekkende rots, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is.

Het oude centrum van Calpe is schitterend: pittoreske straatjes, kleurrijke, smalle steegjes met allerlei soorten trappetjes en traditionele vissershuisjes. Je komt tijdens een vakantie in Calpe ook talloze, leuke winkels en gezellige terrassen tegen en twee keer per week is er een markt. Ook 's avonds is er in deze mooie badplaats aan de Costa Blanca genoeg te beleven. Je kunt dan lekker eten in één van de vele restaurantjes en voor de liefhebbers zijn er levendige bars voor het nachtleven.

De voor Calpe zo kenmerkende rots, is een uniek natuurpark met schitterende flora en fauna; het Parque Natural Peñon de Ifach. Als je wil, dan kun je de rots, die ongeveer 332 meter hoog is, beklimmen. Je loopt dan over een wandelpad door het prachtige natuurpark en geleidelijk aan wordt het pad wat smaller, waarna je bovenop de berg aankomt. Vanaf hier kijk je uit over het strand en de haven van Calpe, prachtig!7,0 /10 Appartementen Esmeralda

Esmeralda ligt direct aan de boulevard die langs het schitterende Levante-strand loopt. Ideaal voor als je een strandliefhebber bent want na een paar stappen sta je al met je voeten in het zand. De comfortabele appartementen zijn erg netjes ingericht en bieden allemaal een prachtig (zij)uitzicht op zee! Direct onder de appartementen vind je gezellige barretjes, restaurantjes en leuke winkeltjes. Voor een frisse duik zijn er twee zwembaden en voor kinderen is er een kinderbadje waar zij lekker kunnen spelen. Wil je even ontspannen, dan kan dat in de spa van Hotel Roca Esmeralda, dat direct naast Appartementen Esmeralda ligt. Hier vind je een sauna, een jacuzzi en een Turks stoombad.

Aan de boulevard (zij)zeezicht vanuit alle appartementen

Bars en restaurants vlakbij 


Omgeving

door boulevard gescheiden van het strand aan het strand (zandstrand)

afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer,

peñon de ifach en de haven circa 1 kilometer

afstand tot bushalte circa 50 meter

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 75 meter

afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 75 meter

afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 25 meter


Appartementen Esmeralda 1 x 2-kamerappartement

1 Volwassene zo, 16 apr 2023 8 dagen

Transfer kan worden toegevoegd

Heenreis zondag 16 april 2023 13:45 Amsterdam (AMS) Uitgevoerd door Vueling

Terugreis zondag 23 april 2023 10:05 Alicante (ALC) Uitgevoerd door Vueling

Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 424,79) € 424,79 Logies


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 25 januari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct