Ontspan en geniet

ontspan en genietPortimao

Portimão is na Faro de tweede stad aan de Algarve. Het heeft prachtige stranden en een gezellig centrum. Het Portugese leven ervaren aan de Atlantisch oceaan? Een veelzijdige bestemming in de Algarve! 


8,6/ 10 Appartementen Jardim do Vau

Op een mooie locatie in het populaire Portimao vind je Appartementen Jardim do Vau. Direct voor het complex ligt het schitterende zandstrand. Vanaf het zwembad heb je ook een heerlijk uitzicht op zee. De appartementen van Jardim do Vau zijn erg ruim. Ze zijn modern, maar sfeervol en volledig ingericht. Het appartement bevat een kitchenette met onder andere een koelkast, vriezer, kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Kortom: alle nodige faciliteiten zijn aanwezig! Daarnaast beschikken alle appartementen over een fijn balkon met zitje en met een heerlijk uitzicht op de omgeving,

Met een paar stappen op het heerlijke zandstrand

Heerlijk thuiskomen in je luxe appartement

Ultiem relaxen bij het mooie zwembad


Omgeving

afstand tot strand circa 50 meter (zandstrand)

afstand tot centrum: circa 2 kilometer

afstand tot luchthaven Faro circa 75 kilometer

afstand tot bushalte circa 50 meter

afstand tot pinautomaat circa 10 meter

afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 2 kilometer


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 2 februari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct