Oh lala Mallorca

oh lala mallorca


Hotel Iris

Hotel Iris op Mallorca is een basic hotel en ligt midden in het levendige El Arenal . In het voorseizoen is het hier gezellig druk met leuke barretjes en restaurantjes, in het hoogseizoen komen het hier voornamelijk veel jongeren. Het hotel ligt  in het gezellige Nederlandse gedeelte. Met een bushalte om de hoek kun je makkelijk meer van het eiland zien, ook is het mogelijk een fiets te huren om meer van het eiland te ontdekken.

Het eiland is ongelooflijk veelzijdig, je kunt er mooie wandeltochten maken, fietstochten, de prachtige natuur is verrassend en er is veel aanbod voor mooie excursies.  De mooie stranden en baaitjes zijn erg aangenaam om te zonnebaden, de havens zijn een genot om rond te wandelen en bootjes te bekijken en de vele tapasbarretjes met gezellige terrasjes geven je het ultieme vakantiegevoel. Je vermaakt je hier zeker wel! 

Wil je een dagje suppen of een ander strand bezoeken? Je kunt wandelen naar Playa Caló de Sant Antoni. 

De kamers zijn eenvoudig en functioneel ingericht.

Het strand bevindt zich op slechts 100 meter afstand. 

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 februari 2023/>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct