Zon, zee en strand Parga

zon zee en strand parga



Parga-Stad

Een stad die aanvoelt als een groot gemoedelijk dorp. Erg sfeervol kustplaatsje gelegen aan een schitterende baai.

De Griekse smalle steegjes met trappetjes en karakteristieke Venetiaanse huizen zijn heerlijk om doorheen te slenteren, je maakt hier de mooiste vakantiefoto's. Er zijn veel leuke kleine winkeltjes om lekker te shoppen en sfeervolle terrasjes. Op de mooie, brede boulevard heerst een gezellige bedrijvigheid, goedkeurend gadegeslagen door de Venetiaanse burcht die boven het stadje uittorent. Waar Corendon is neergestreken? In het gemoedelijke, tegen een berghelling gelegen, kustplaatsje Parga. Bootjes dobberen vrolijk in het haventje en achter de boulevard sieren schilderachtige huizen trapsgewijs de berg. De vele trapstraatjes voeren je onder andere naar de burcht vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de baai. Kijkend naar rechts zie je Valtos Beach, een lang schoon strand waar je eindeloos kunt snorkelen. Op links schittert een hagelwit kerkje je tegemoet op een klein eiland midden in de baai. Ga jij Parga ontdekken? 


Gina Appartementen

De beste vakantiedeal en favoriet van onze klant. Gina Appartementen is een heerlijk adres voor een gemoedelijke vakantie. Dit kleinschalige complex heeft een rustige ligging, maar op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Parga. De wit met blauwe appartementen zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over een kitchenette en een balkon of terras. De altijd vriendelijke en behulpzame eigenaresse geeft je graag informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving van Parga. In Gina Appartementen voel je je meteen thuis.


Ligging; Gina Appartementen Strand Kryoneri Beach op ca. 230 meter Op ca. 950 meter van Parga Op ca. 200 meter van winkels, restaurants en bars Kasteel van Parga op ca. 3 kilometer Bushalte op loopafstand

Let op: deze accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 maart 2023>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct