Klein paradijs

klein paradijsTigaki


Een van de mooiste stranden op het heerlijke eiland Kos, (toch wel een van mijn favoriete  Griekse eiland eigenlijk), hier vind je witte stranden met turkoise helderblauw zeewater!  Tigaki is een kleine, idyllische badplaats, gelegen in een landelijke omgeving met akkers, olijfboomgaarden en weilanden.

De omgeving van Tigaki is perfect voor leuke excursies. Zo wandel je in een kwartiertje naar het indrukwekkende zoutmeer van Alikes. Ben je heel vroeg in het seizoen, dan zie je met wat geluk de flamingo’s die hier overwinteren. Een aanrader is de manege in de buurt. Onder vriendelijke begeleiding maak je hier prachtige tochten te paard, zoals de sunset rit waarbij je tijdens zonsondergang in een draf over het strand gaat.

Met de bus of taxi ben je vanuit Tigaki snel in Kos stad, dat ligt 10 kilometer verderop en is leuk voor een namiddag en/of avond deze gezellige stad te ervaren.  Ga je op de dag? Dan is het ook goed op de fiets te doen, (3 dagen gratis fietsverhuur bij deze) neem dan wel water mee voor onderweg! 


Appartementen Fili

Hecht je veel waarde aan persoonlijke aandacht en een goede service? Dan is een vakantie in Appartementen Fili een goed idee. De vriendelijke eigenaren staan altijd voor je klaar. Bij het zwembad kun je lekker zonnen of genieten van een drankje op het terras. Kos is een perfect fiets-eiland. Maak een leuke fietstocht naar het centrum van Tigaki of het levendige Kos-Stad of verken de gemoedelijke bergdorpjes. Verder is de bushalte om de hoek, dus je kunt jezelf eenvoudig van A naar B laten vervoeren.

Kleinschalig complex

Dicht bij heerlijk strand

Gerund door familie

3 dagen gratis fietshuur


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 16 maart 2023>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen>


Boek direct