Last minute Ibiza prijs

last minute ibiza prijsMarble Stella

Maris Ibiza Crazy days 

Het 4-sterren Marble Stella Maris Ibiza ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mooie mediterrane tuin. Twee prachtige zandstranden in de schilderachtige baaien Cala Gracio en Cala Cracioneta zijn op loopafstand te vinden.

Met de auto of bus ben je binnen een paar minuten in het bruisende centrum van San Antonio.

Het ruim opgezette resort Marble Stella Maris biedt een uitgebreid aanbod aan faciliteiten, waaronder diverse restaurants en bars, live-entertainment, animatieteam, meerdere zwembaden, sportactiviteiten en gratis wifi.

Verwen je smaakpapillen met de culinaire creaties die in de hotelrestaurants worden geserveerd met de uitgebreide All Inclusive formule tot 01.00 uur ’s nachts en trakteer jezelf op heerlijke maaltijden, snacks en drankjes.

Hét ideale vakantiehotel met sfeervolle kamers voor singles, stellen en gezinnen.

Ligging: Marble Stella Maris Ibiza in Cala Gracio nabij San Antonio Het complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mooie mediterrane tuin van 60.000 m2. Het hotel is hierdoor helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Ca. 300 m van de zandstranden Cala Gracio en Cala Gracioneta.

Lokale bushalte op ca. 50 meter van het hotel (van 1 mei tot 31 oktober)

Ca. 3 km van San Antonio

Ca. 20 km van Ibiza-Stad en luchthaven


Lokale bushalte op ca. 50 meter van het hotel (van 1 mei tot 31 oktober)


Faciliteiten:


Marble Stella Maris Ibiza Om je verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken, biedt Marble Stella Maris Ibiza een uitgebreid aanbod aan services en faciliteiten.


Goede recensies! 


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 16 maart 2023>>>PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.Boek direct