Helderblauw Lefkas

helderblauw lefkas




De 'vredige prachtige fotos van de reisaanbieder en de goede recensies maken dat ik denk, Yes, hier zou ik zelf weleens naartoe kunnen dit jaar! 


Ontdek Lefkas: één van de prachtige, Ionische eilanden van Griekenland. Deze geliefde vakantiebestemming ligt ten zuiden van Corfu en ten noorden van Kefalonia.


Agios Nikitas

Agios Nikitas is een traditioneel, pittoresk plaatsje aan de westkant van het eiland,  ook wel de verborgen parel van het eiland want het is veel minder bekend dan bv Nidri. Het ligt op 13 km van Lefkas en, hoe klein het plaatsje ook is, het een van de meest populaire zomerbestemmingen op het eiland voor de Grieken zelf. De positie van de plaats is ideaal omdat het dicht bij de mooiste stranden ligt (in het noorden is dat Pefkoulia , in het zuiden Kathisma en net ernaast is het strand van Milos ).  Dit dorp aan de westkust is naast de kust  opgebouwd. De anderen dorpen liggen in de heuvels.

De plaats is ook wel sprookjesachtig genoemd, het ligt verscholen tussen de heuvels en veel groen. Hier staan ​​nog de oude bestaande huizen met die bijzondere (Lefkada) gevel die de plek iets bijzonders geven. Aan het strand is er een kerk met belfort en een tuin met een prachtig uitzicht op zee. Er zijn cafés, restaurants met een traditionele sfeer langs de kust. De zee is turkoois en direct aan de kust rijzen de hoge rotsen op met daaronder een wandelgebied.


9,6 /10 Aparthotel Odyssey

Wat een sfeervol adres is Aparthotel Odyssey! Niet alleen vanwege de perfecte ligging, maar ook zeker vanwege het mooie uitzicht. Je kijkt zo uit over de heuvels van het knusse en typisch Griekse plaatsje Agios Nikitas. De kamers zijn voorzien van alle benodigheden om even helemaal terug te trekken. Een aantal kamers zijn onlangs gerenoveerd en het is mogelijk om deze te boeken. De dag begint al goed met een lekker ontbijt en voor verkoeling zit je goed aan het zwembad. Uiteraard is een dagje strand ook geen slecht idee: je loopt zo het mooie zeewater tegemoet. Heerlijk om dit gelijk te combineren met een portie Gyros in een gezellige taverna, waarvan er hier enkele zeer gezellige van zijn te vinden.

Prachtig uitzicht over de heuvels

Gezellige restaurantjes in de directe omgeving

Mogelijkheid om gerenoveerde kamers te boeken

Op loopafstand - 150 meter - van het strand


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 23 maart 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct