Zonnig Karapathos

zonnig karapathosKarpathos-Stad

Karpathos-Stad (ook wel Pigadia genoemd) is de hoofdstad van Karpathos. Volgens de legende was Pigadia de thuishaven van Poseidon, de god van de zee. Het stadje wordt omgeven door een schitterende baai met een prachtig, langgerekt strand. In het centrum vind je de gezellige haven met restaurantjes, tavernes en vele terrasjes. In de smalle, hellende straatjes is het heerlijk slenteren en voel je de ontspannen sfeer die het eiland uitstraalt. Ga je een dag op ontdekkingstocht, dan mogen de plaatsjes Olympos, Mesochori, Othos en Voloda beslist niet ontbreken op uw lijstje!

Karpathos stad heeft heerlijke zandstranden met helder blauw rustig water. 


Hotel Seven Stars

Hotel Seven Stars is een hotel tegen een berg aan gelegen, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Karpathos-Stad. Het hotel biedt een uitstekende service en goed verzorgde hotelkamers voorzien van een balkon. Het centrum en het strand zijn prima aan te lopen. Na een dagje toeren over het eiland biedt het zwembad uitkomst om lekker af te koelen. Inclusief ontbijt Prachtig uitzicht over de baai Rustig gelegen op een heuvel Fijn zwembad om af te koelen.

 Afstand tot strand circa 600 meter (zandstrand, via een steile weg (je moet goed ter been zijn, train de bilspieren ;-) )

Leuk kleinschalig hotel

hotel ligt op een heuvel daardoor ook prachtig uitzicht

Dicht bij haven en stadje

Groot zwembad

Ontbijt prima en voldoende

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 12 mei 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct