Wonderlijk Lefkas

wonderlijk lefkasAgios Nikitas

In Agios Nikitas verblijven is een feestje als je op zoek bent naar het Griekse vakantiegevoel. Het dorpje is knus en schilderachtig mooi. Het is gelegen aan de mooie westkust van Lefkas en heeft een prachtige kuststrook met helderblauw zeewater. Het kleine en prachtige strand in het dorp is heerlijk o te zonnebaden, zwemmen en ontspannen te vertoeven. Niet voor niets komt de plaatselijke bevolking hier dan ook graag en heeft de toerist dit plekje ook gevonden. Er zijn hier een aantal taverna's, waar je de lekkerste Griekse gerechten kunt eten, vegetarisch of glutenvrij,  ook mogelijkheden! 

Zie je jezelf ook al zitten met een glaasje Ouzo, na een heerlijk dagje strand.


9,6 /10 Aparthotel Odyssey


Wat een sfeervol adres is Aparthotel Odyssey! Niet alleen vanwege de perfecte ligging, maar ook zeker vanwege het mooie uitzicht. Je kijkt zo uit over de heuvels van het knusse en typisch Griekse plaatsje Agios Nikitas. De kamers zijn voorzien van alle benodigheden om even helemaal terug te trekken. Een aantal kamers zijn onlangs gerenoveerd en het is mogelijk om deze te boeken. De dag begint al goed met een lekker ontbijt en voor verkoeling zit je goed aan het zwembad. Uiteraard is een dagje strand ook geen slecht idee: je loopt zo het mooie zeewater tegemoet. Heerlijk om dit gelijk te combineren met een portie Gyros in een gezellige taverna, waarvan er hier enkele zeer gezellige van zijn te vinden.

Prachtig uitzicht over de heuvels

Gezellige restaurantjes in de directe omgeving

Mogelijkheid om gerenoveerde kamers te boeken

Op loopafstand van het strand

Goede prijs-kwaliteitverhouding


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 23 mei 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct