Cyprus

cyprusPaphos

Met een subtropisch, mediterraan klimaat leent Cyprus zich perfect voor een strandvakantie. Ontdek tijdens uw vakantie Paphos de blauwe vlag stranden die zich uitstrekken langs de kustlijn bijvoorbeeld in Coral Bay. Of wandel tussen de archeologische bezienswaardigheden van Kato Paphos. U wilt het eiland van Aphrodite nooit meer verlaten.


Een top locatie

BASILICA HOLIDAY RESORT

Gelegen in het culturele hart van Paphos vind je het karakteristieke Basilica Holiday Resort. Op zoek naar de verschillende ruïnes? Hier hoef je niet de deur voor uit! Vanuit het zwembad heb je al uitzicht op een archeologische site ; St. Pauls Pillar en de Agia Kyriaki Chrysopolitsia. Bij één van de restaurants in de haven bestel je natuurlijk Mezze, een hele reeks minigerechten. Typisch Cyprus en lekker! Na het eten kun je even een wandeling maken of relaxen aan het zwembad van Basilica. Dit is genieten!

Wellness

De jacuzzi is onderdeel van het zwembad


Kies maar, alles op loopafstand

Midden tussen de hotspots

Moderne Superior appartementen

Zwembad met uitzicht

Vanaf hier fijne tripjes maken

Terrasjes pakken in het stadje


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 25 mei 2023>>> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.

Boek direct