Costa de La Luz

costa de la luz* Costa de la Luz heeft een mediterraan klimaat, in maart is het hier gemiddeld 18 a 20 graden met volop zon. 


El Rompido is nog steeds een pittoresk vissersdorpje in de provincië La Huelva helemaal in het uiterste puntje van Zuid Spanje gelegen. Het is een van de rustige plekken in de Costa de La Luz.  Het staat bekend om zijn natuurpark Rio Pedras, golfbanen, ongerepte natuur en zelfs om zijn moerassen!

Het strand van dit kleine, vriendelijke vissersdorpje wordt beschermd tegen de open zee door de landtong die zich uitstrekt over de monding van de Río Piedras. Dit semi-stedelijke strand, met ongeveer 1 km goudkleurig zand.. Er zijn douches, toiletten, strandwachten en parkeergelegenheid beschikbaar, en de recreatievoorzieningen en restaurants van het kleine dorp zijn niet ver weg.  Check de getijden en bezoek het strand als het vloed is. Als je even weg wilt van de drukte, kun je een boot huren om je naar de landtong te brengen. Hier kunt u langs het lange zandstrand van Nueva Umbria wandelen of de zandduinen verkennen die langs het midden van de landtong lopen.

Op 8 kilometer van El Rompido ligt de dichtstbijzijnde stad Cartaya . 

Deze geselecteerde reis verblijf je in een 4 sterren hotel waar het goed vertoeven is. Met veel sport en welness mogelijkheden, een binnen en buitenzwembad en animatie. Kom tot rust in het zonnige Zuiden. mocht je de Half pension formule willen boeken, dat is uiteraard mogelijk, de kosten zijn dan hoger, voor 8 dagen 651,- Volpension kan ook en de prijs is  dan 734,-.

d.d. 11/11 JOUW VAKANTIE IS BESCHIKBAAR!

Vanaf Rotterdam: vertrek zaterdag 02 maart 2024 terugkomst zaterdag 09 maart 2024(8 dagen) luchthaven Rotterdam verzorging Logies + ontbijt

Totaal  € 517 p.p. incl. vlucht .


Voor meer informatie over het Hotel & alle details over deze vakantie, klik door via boeken. Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 11 november 2023 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen. MEER INFORMATIE?

Boek direct