Africa Vibes

africa vibes
Bamboo Garden


Knus hotel met fijn zwembad

Op vijf minuten van het strand

Restaurants en bars om de hoek

Gelegen in het gezellige Kololi

Met drankje relaxen aan zwembad

Optioneel: Local Lunch Experience!

Dit eenvoudige 2,5-sterrenhotel in Kololi is het perfecte logeeradres in Gambia . In het knusse Bamboo Garden geniet je van een ontspannen vakantie. Van de receptionist tot aan de pool boy, iedereen begroet je met een grote glimlach. Overdag relax je aan het zwembad in de gezellige binnentuin van Bamboo Garden. Of stap naar buiten. Het strand van Kololi vind je op slechts enkele meters lopen. 's Avonds lounge je in een van de restaurants en bars om de hoek of ga voor een gezellig avondje uit naar de Senegambia Strip. Een heerlijke plek om te genieten van Gambiaanse zon.


2-persoonskamer, Standaard Bezet door: 1 volwassene

Reisduur: 8 dgn (7 nachten)

Verzorging: Logies ontbijt

Vervoer: Vliegtuig Inclusief transfer van en naar accommodatie


Jouw reissom

Te betalen aan TUI Volwassene 1 (30 jr.) € 1072,00 Aanbiedingskorting. € -350,00 Kassakorting € -100,00 Luchthavenbelasting € 86,00 Vliegbelasting € 29,00 Calamiteitenfonds inclusief Garantiefonds Reisgelden inclusief € 737,00 Te betalen op bestemming Toeristenbelasting € 40,00 € 40,00 € 1227,00 Totale reissom€ 777,00

Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 juni 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct