Zon, Zee en lekker eten.

zon zee en lekker etenHeerlijk onstspannen en wellicht prachtige wandelingen maken aan zee.

Alanya/ Oba

Alanya ligt in het zuiden van Turkije aan de Middellandse Zee, aan de Turkse Rivièra. De stad wordt in tweeën gedeeld door een rotsformatie die een schiereiland vormt; aan de westkant het bekende Kleopatra-strand en het Keykubat-strand aan de oostkant. De stad heeft een lange en rijke geschiedenis. In de omgeving zijn er veel steile rotsen met grotten, die je vaak alleen vanaf het water kunt bereiken. Rondom het schiereiland vind je het stadscentrum met de kleurrijke bazaar met talloze winkeltjes. Heerlijk om in oriëntaalse sferen te winkelen aan de Turkse Riviera terwijl je een kopje thee aangeboden krijgt. Dan begint de strijd om de beste prijs: afdingen maar! De vrolijke winkeltjes wisselen af met traditionele restaurantjes, gezellige bars en authentieke theehuizen, waar je Turkse lekkernijen proeft.


Solo recensie;  Alleen; Cindy van den xxxxx

Dit was mijn eerste keer in Alanya in het plaatsje oba ik verbleef in hotel/appartement Mitos het is er kleinschalig wat super fijn is de betrokkenheid is er groot en super vriendelijk personeel aan het hotel/appartement zit een restaurant waar je heerlijk kunt eten en genieten van live muziek, dit plekje is rustig gelegen.


Kamer 1

1 Volwassene (1 x € 522,80) € 522,80 Logies inclusief

Bijdrage SGR garantiefonds inclusief Calamiteitenfonds inclusief Reserveringskosten. inclusief Totaal € 522,80 (Prijs p.p.) € 522,80


Wilt u meer informatie en/of deze vakantieboeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. * Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 8 juli 2024 >> PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen.


Boek direct