Athene

athene

Geniet van je vrije dagen in Athene! Er is hier zoveel te zien en te ontdekken terwijl je geniet van de sfeer van deze mega stad met mild klimaat! De imposante Akropolis die je zeker niet kunt overslaan natuurlijk, dit is een ervaring op zichzelf, de sfeer op deze plek is toch echt bijzonder! De Akropolis was al 2000 jaar voor Christus bewoond, het Parthenon is tussen 448 en 421 voor Christus gebouwd. Het Parthenon is de belangrijkste tempel die gebouwd is voor de godin Athena. 

Er is buiten de bekende paden ook veel te zien in deze stad. Wat dag je bijvoorbeeld van een dagje  naar het pittoreske eiland Kea met de ferry? Of huur een auto en rij de stad uit waar je prachtige natuurgebieden en idyllische dorpjes ontdek. In ieder geval zal deze stad je volop inspireren en je zintuigen vernieuwen! 

Je verblijft in Cecil Hotel in Athene. Een goed en simpel hotel met een gemiddelde beoordeling van een 8.3!

De locatie is top! Cecil Hotel *** Gunstig gelegen éénvoudig hotel, met een centrale locatie in het centrum van Athene. Een prima uitvalsbasis om het prachtige Athene te ontdekken! Faciliteiten Receptie, bar, lift, gratis Wifi in de openbare ruimtes en airconditioning.

Ligging:  Het hotel ligt op een centrale locatie in het centrum van de stad. Op ca. 5 minuten loopafstand van het hotel ligt het metrostation van Monastiraki.

Kamers (36) De ruime maar éénvoudige kamers beschikken over een badkamer met toilet en douche, tv, airconditioning en gratis internetaansluiting.

DEZE VAKANTIE HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 19 februari 2019, voelt u dat dit u vakantie is? Boek direct! PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen dit dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!

Boek direct