Zomer @Alanya

zomer at alanya

Voor een leuke prijs 8 dagen op reis!  Een heerlijke vakantie en volop genieten van zon, zee en strand?  De toeristische badplaats Alanya heeft prachtige stranden en een gezellige levendige sfeer. Maar in Alanya is meer zoals pittoreske bergdorpjes en het natuurlijke achterland, historische bezienswaardigheden, volop cultuur en natuur hier! Je kunt er mooie en betaalbare excursies doen!

Ark suite hotel is goed gewaardeerd door eerdere bezoekers!

Het hotel ligt op slechts enkele minuten van het strand, winkels, restaurants en bars, zodat je ontspanning met plezier kunt combineren. Gelegen op 1,5 km van een waterpark, 2 km van zowel het strand als van het centrum van Alanya en 4 km van de jachthaven van Alanya.

Het is een mooi gerenoveerd hotel/appartementen complex. Het heeft mooie luxe kamers met frisse meubels en luxe douche. De ligging is perfect. Niet helemaal in het centrum en toch dichtbij alle faciliteiten. Het hotel is van alle gemakken voorzien en voor vrijwel elke doelgroep geschikt. Met uitzondering mindervalide. Hou er rekening mee dat je voor het hotel te bereiken een stijle heuvel op moet.

Excursies geregeld door de reisaanbieder zijn o.a:

Perge/Aspendos en Kursunlu (ca. € 52, lunch inbegrepen). Bezoek aan de Kursunlu waterval, de antieke stad Perge en het grote theater in Aspendos.

Antalya city (ca. € 20). Ontdek de watervallen, de oude stad en de jachthaven van Antalya. Bezoek aan een juwelier en textiel bazaar.

4x4 safari: 1 dag (ca. € 47). Een erg prettige safari te midden van het prachtige Taurusgebergte en natuur.

Inclusief, vliegtickets, transfers en hotel!

DEZE VAKANTIEDEAL HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 28 februari 2019, voelt u dat dit u vakantie is? Boek direct! PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen dit dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!

Boek direct