Nazomeren Parga

nazomeren pargaParga


Schitterende stranden, verborgen schatten, uitgestrekte olijfgaarden en schilderachtige dorpjes. Het is bijna teveel om op te noemen, maar Parga heeft het allemaal! Een heerlijke nazomerweek zul je hier zeker beleven!


Het karakteristieke en pure Parga ligt op het Griekse vasteland in de provincie Epirus. Het staat bekend om een ongekende Griekse gastvrijheid, het heerlijke eten en een schitterend ongerept binnenland. Ook is de plaats een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar prachtige plaatsen en bijzondere culturele bezienswaardigheden. Tip, bezoek het Venetiaanse fort.


8,9 / 10 APPARTEMENTEN GINA              Zo op het strand - Hier voel je je meteen thuis - Gemoedelijk complex

Appartementen Gina is een kleinschalig Selections vakantieadres vlak bij het kiezelstrand van Parga. Het ligt op een rustige locatie waar je gemakkelijk de drukte kunt opzoeken. In de omgeving vind je namelijk genoeg leuke winkeltjes, gezellige restaurants, bars en terrassen om neer te strijken. De wit met blauwe kamers zien er verzorgd uit en beschikken over een terras of balkon en een kitchenette. Met verse ingredi├źnten uit de minimarkt in de buurt, kun je hier heel gemakkelijk zelf een smakelijke (Griekse) maaltijd bereiden en die vervolgens lekker buiten op eten. De Griekse eigenaresse van appartementen Gina, zal er tijdens je verblijf alles aan doen om de vakantie onvergetelijk te maken. Heb je vragen, wil je tips of heb je gewoon zin in een gezellig praatje? Dan kun je bij haar of het andere gastvrije personeel terecht.  Perfecte ligging. Je bent zo in de drukte op de boulevard maar het appartement zelf ligt aan een rustig straatje. 


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 1 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!


Boek direct