Heerlijk strandleven TIGAKI

heerlijk strandleven tigaki


Heerlijk Kos nazomeren!? 


Het prachtige tigaki waar de zee kraakhelder en babyblauw is,  de water temperatuur is zijn best in oktober!


Tigaki

Tigaki is een kleine badplaats gelegen in een landelijke omgeving met akkers, olijfboomgaarden en weilanden. Het kleine doch levendige centrum biedt voldoende mogelijkheden voor een gezellige avond. Er is een mooi kilometerslang zandstrand, waar het heerlijk is genieten van de zon en waar er lange strandwandelingen gemaakt kunnen worden. Het plaatsje heeft ook enkele (water)sportfaciliteiten te bieden. De mooie omgeving is zeer geschikt voor allerlei excursies. Kos heeft een heerlijk warm klimaat, wat een vakantie in Tigaki compleet maakt. Hou je van fietsen? Het  is mogelijk om naar Kos stad te fietsen, is ongeveer 9 kilometer.


Verblijf in appartement Akti Dimis gemiddeld beoordeeld met een 8.8! 


8,8 / 10 APPARTEMENTEN AKTI DIMIS     -Vlak bij het zandstrand -Comfortabele appartementen -kleinschalig

Bijna direct aan het zandstrand van de leuke badplaats Tigaki liggen de comfortabele Appartementen Akti Dimis. Je hoeft slechts een weg over te steken voor je het strand op loopt; ideaal voor een ontspannen strandvakantie! En heb je een dagje geen zin in het strand dan is het bij het leuke zwembad ook echt genieten; af en toe een duik in het verfrissende zwembad nemen of een lekker drankje bij de gezellige poolbar halen.

De studio's en appartementen zijn netjes ingericht en beschikken allemaal over een balkon en zijn gelegen rondom de mooie tuin. Voor gezelligheid is een verblijf hier absoluut een goede keuze!

Een spelletjesruimte, gezellig meezingen met de karaoke of gewoon lekker zonnen op het zonneterras. Hier ben je echt op vakantie. 


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 4 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!

Boek direct