Zuid Portugal

zuid portugal


Lekker rondtouren of zonnebaden op het strand in Albufeira!?


Appartement Orada Marina de Albufeira

Mooi schoon en ruim complex met een goede service. Heerlijk groot zwembad met ruim voldoende bedjes en parasols  en direct aan de jachthaven van Albufeira!


Fleurige kleuren, en dobberende bootjes Orada Marina de Albufeira straalt je tegemoet! Dit kleurrijke vakantieparadijs ligt aan de jachthaven van Albufeira, op ongeveer 20 minuten lopen van het oude centrum. Achter die felgekleurde gevels schuilen appartementen met ruime woonkamers en grote keukens. En zoals de naam van het park al verraadt, de Marina, de haven die er pal naast ligt nodigt uit tot het spotten van boten en jachten in alle soorten en maten. Liever zelf het water in? Er is een royaal zwembad of je neemt de pendelbus en je bent zo op Praia dos Pescadores om je handdoek uit te spreiden.

Klein barretje aan het zwembad voor eten en drinken. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Er is een supermarkt op 5 minuten loopafstand en een grote op 10 minuutjes lopen, naar het oude centrum -waar van alles te beleven valt en je heerlijk kunt eten-  is het ongeveer 20 minuutjes lopen met een prachtig uitzicht op de haven en de zee. 


Dit appartement is goed gewaardeerd met gemiddeld een 8.

Voor mensen die slecht er been zijn is dit niet aan te raden.

Shuttle service naar Albufeira is op maandag t/m vrijdag.


Meer informatie vindt je bij de reisaanbieder, klik door via boeken.

Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 6 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!


Boek direct