Sevilla

sevillaDe mooie stad Sevilla in Andalusie! Zeer geliefd en aantrekkelijk en wil je gezien hebben!


Casual Sevilla de las Letras ** 

Hecht je voor een stedentrip geen waarde aan luxe, maar wél aan een fijne ligging in het centrum? Ga voor Casual Sevilla de las Letras. Naast een fijne ligging kun je in dit kleinschalige hotel in Sevilla rekenen op een goed ontbijt en moderne kamers.

Ligging & omgeving Casual Sevilla de las Letras ligt in het centrum van Sevilla. Hierdoor zijn diverse bekende bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.

Zo wandel je in ca. 5 minuten naar het moderne bouwwerk Metropol Parasol. Vanaf de 30 m hoge ‘paddenstoel’ heb je een prachtig uitzicht over de stad. Santa Cruz, de bijzondere Joodse wijk, ligt op ca. 10 minuten lopen van Casual Sevilla de las Letras. De wijk is bijzonder door de charmante, smalle straatjes én de aanwezige bezienswaardigheden. Je vindt hier de imposante kathedraal met bijbehorende klokkentoren en Real Alcázar, een immens paleis met dito tuinen. Wie nog meer van Sevilla wil ontdekken tijdens een vakantie in Casual Sevilla de las Letras raden we aan een kijkje te nemen bij Plaza de España, de stierenvechtersarena en de volksbuurt Triana.

Kamers

Casual Sevilla de las Letras is een kleinschalig hotel met ca. 20 eenvoudige, maar moderne kamers. Deze zijn allen voorzien van o.a. een badkamer met douche en toilet. Gebruik van airco en WiFi is tegen betaling. Faciliteiten Jouw dag start goed in de ontbijtruimte van Casual Sevilla de las Letras. Ook nog eens zonder extra kosten wanneer je boekt o.b.v. logies en ontbijt.

Na een dag Sevilla te hebben ontdekt, kun je ontspannen op het binnenterras of op het zonovergoten dakterras met ligbedjes. Overige faciliteiten en diensten van Casual Sevilla de las Letras zijn o.a. een 24-uurs receptie, gratis WiFi in de openbare ruimtes, een lounge, bagageruimte en bibliotheek.

Extra fijn: met een klein apparaat kun je door de gehele stad gebruikmaken van de WiFi van het hotel. Je betaalt hier slechts een borg voor.

Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 19 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt!

Boek direct