Prachtig Karpathos

prachtig karpathos


Op 31/10 is er nog maar 1 kamer over, wees er dus snel bij als je naar het zo geliefde, zonnige eiland, Karpathos wil.


KARPATHOS

Karpathos is een prachtig eiland en ligt ten zuid -oosten  van het bekende Kreta. Door de zuiderlijke ligging is het weer hier in het voorjaar al heerlijk! Het is een fijn eiland waar je heerlijk kunt ontspannen en geniet van een gemoedelijke sfeer. Het toerisme is steeds meer in opkomts hier, dat is ook niet zo gek, het is een prachtig eiland! Het pure Griekse leven vind je hier nog en de eilandbewoners zijn ontzettend vriendelijk. Je zult absoluut onder de indruk zijn van de intense kleuren van de zee en de lieflijke dorpjes. Wandel door eeuwenoude bergpaadjes en ontdek!


Hotel Olympic -met prachtig uitzicht!

Wauw wat een uitzicht! Bovenop de heuvel ligt Olympic, waar je mooi kunt uitkijken op de haven van Pigadia. En dat heb je zelfs vanuit je kamer. Bij aankomst merk je al meteen dat het personeel je graag bij alles helpt. Niets moet, alles mag. Er hangt een gemoedelijke sfeer. En bij het zwembad kun je in alle rust eindelijk dat spannende boek uitlezen. Even een dagje weg kan natuurlijk ook. Met de auto kun je heel gemakkelijk Karpathos rond rijden. 

Niet geschikt voor mensen die slecht er been zijn.

Wil je meer informatie klik dan door via boeken en bekijk deze reis bij de reisaanbieder. Wilt u boeken, boek dan online en support holidayfor1, dank u! 


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 31 oktober 2019. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt! 

Boek direct