Stedentrip Lissabon

stedentrip lissabonLissabon is met haar circa 3 miljoen inwoners zonder twijfel de belangrijkste stad van Portugal. De Portugese hoofdstad is het bestuurlijk, financieel, educatief en economische hart van het land. Daarnaast is Lissabon een belangrijke havenstad. Lissabon is gebouwd op zeven heuvels en ligt grotendeels op de noordelijke oever van de Rio Tejo. Neem de klassieke tram 28 en je gaat als een rollercoaster door smalle bochten en steile hellingen door alle historische buurten. De in lichte kleuren beschilderde huizen liggen terras-gewijs tegen en op de heuvels, die gemiddeld honderd meter hoog zijn. De stad bestaat uit een aantal kernen, die elk een eigen karakter hebben.

Lissabon en de regio herbergen een schat aan cultuur met gotische kathedralen, kloosters en monumenten uit het verleden. In 1994 was Lissabon culturele hoofdstad van Europa en sinds die tijd zijn er alleen maar meer musea, ateliers en podia bijgekomen.Hotel Avenida Park

Avenida Park is een verzorgd hotel met een rustige ligging en de kamers zijn netjes en zeer verzorgd ingericht. Midden in het hart van de stad, op de top van één van de hoogste heuvels die Lissabon kent. Het mooie park, Parque Eduardo VII, ligt tegenover het hotel. Hier is het 's zomers heerlijk vertoeven. Het grote plein Marques de Pombal ligt op een korte wandeling van het hotel. Vanuit het hotel is het een leuk stukje wandelen door de chique winkelstraat Avenida da Liberdade, voordat je de wijk Baixa en Bairro Alto bereikt. Het hotel is klein maar fijn. Aardige staf, mooie lounge, verzorgde eetzaal, goed ontbijt. Kamer is prima, goede bedden en erg schoon. Badkamer is klein, maar functioneel. De ligging is ideaal, rustig aan een mooi park. Bussen en Metro  liggen op 5 min lopen.

Ligging: Marques de Pombal op ca. 350 m Metrostation Parque op ca. 250 m Park Eduardo VII op ca. 50 m.1-persoonskamer, Standard Bezet door: 1 volwassene Reisduur: 4 dgn (3 nachten)

Verzorging: Logies ontbijt

Vervoer: Vliegtuig Heenreis Datum: ma 09-11-2020

Vertrek: Eindhoven, 16:15 Aankomst: Lissabon, 18:10 Vervoer:Transavia, Economy Non-stop vlucht Terugreis

Datum: do 12-11-2020 Vertrek: Lissabon, 18:15 Aankomst: Eindhoven, 22:05

Vervoer: Transavia, Economy Non-stop vlucht

De vluchttijden kunnen wijzigen Jouw reissom Volwassene 1 (30 jr.) € 179,00

Luchthavenbelasting € 28,00

Boekingskosten € 25,00

Calamiteitenfonds € 2,50

Totale reissom € 234,50


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 9 juni 2020. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct