idillysch Taormina

idillysch taorminaTaormina

Zodra je in het prachtige plaatsje Taormina in Italië arriveert, voel je direct de magische en mythische atmosfeer en begrijp je waarom vele vakantiegangers hier na hun eerste bezoek regelmatig terugkeren. Taormina is fantastisch gelegen op de berg Monte Tauro, vanwaar je een werkelijk adembenemend uitzicht hebt over de azuurblauwe Ionische Zee en natuurlijk de wereldberoemde vulkaan de Etna! Het grotendeels autovrije centrum van het pittoreske dorpje Taormina bestaat uit gezellige smalle straatjes waar je talloze winkeltjes, boetiekjes, restaurants en terrassen zult aantreffen. Breng ook eens een bezoekje aan het imposante Griekse theater uit de 2e eeuw, beroemd vanwege de voortreffelijke akoestiek. Ook de Botanische tuinen zijn zeker de moeite van een bezoek waard. Aan de voet van de Monte Tauro ligt de baai Mazzaro. Een kabelbaan verbindt het strand met het centrum van Taormina. De kabelbaan kost circa € 3,50 per retour en is tot 24:00 uur geopend. Ook is het leuk om naar de lokale markten te gaan. Zien, ruiken, proeven Intense geuren en kleuren komen je tegemoet tijdens een bezoekje aan de lokale markt. Hier worden verse groente en fruit voor een habbekrats verkocht en lonken glanzende olijven, dieprode aardbeien, reuze aubergines, gele courgette-bloemen en kleurrijke specerijen op de kraampjes van lokale boeren uit de regio. Verser en goedkoper kun je het niet krijgen en het is er bovendien ook erg gezellig. Over het hele eiland zijn wekelijks verschillende markten te bezoeken.


Hotel Innpiero

Hotel Innpiero ligt op een perfecte plek in het gezellige stadscentrum van Taormina. Het hotel is dichtbij verschillende bezienswaardigheden. Bezoek het oude Griekse theater, deze is zeker de moeite waard! Op het dakterras van het hotel kun je lekker van de zon en het uitzicht genieten met een drankje in je hand. De ruime kamers waarin je verblijft zijn comfortabel en verzorgd. Op een steenworp afstand vind je een kabelbaan, die je in slechts 5 minuten naar het prachtige strand brengt! Verschillende bezienswaardigheden in de omgeving

* Op steenworp afstand van het strand *Heerlijk dakterras * In het gezellige centrum van Taormina


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 10 juni DE PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor  aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct