Kos nazomer verrassing!

kos nazomer verrassingSuprise suprise! 


Kos

Kos eiland heeft vele prachtige vakantie plekjes, zoals Kos stad, zie beschrijving hieronder, maar ook bv het lieftallige dorpje Tigaki waar je op een prachtig wit zandstrand kunt zonnebaden en een duik kunt nemen in het heldere -turqoise blauwe water van de zee. Bij deze verassings reis weet je niet waar je exact terecht komt,  maar waar je zeker van bent is zon, zee, strand en cultuur. De heerlijke Griekse eettentjes en gezellige barretjes vind je op het hele eiland.

Kos-Stad is de gezellige, hoofdstad van het eiland Kos gelegen in de Dodekanesos archipel. Al doet de naam Kos-Stad je weliswaar denken aan een stad, het heeft echt de gemoedelijke sfeer van een groot dorp. Vooral door de vele bomen die Kos-Stad rijk is, waan je je hier in een waar vakantieparadijs.

Stranden In Kos-Stad bevinden zich de meest bekende stranden van het eiland Kos, namelijk het zandstrand van Lambi en het kiezelstrand van Psalidi. Leuke terrasjes volgen elkaar op en je geniet van een fantastisch uitzicht over bijvoorbeeld de haven en de zee. De echte watersporters kunnen hun hart hier ophalen. Alle denkbare takken van surfen zijn mogelijk of bekijk de onderwaterwereld tijdens een uurtje duiken.

De hoofdstad Kos-Stad is het culturele centrum van het eiland. Er zijn dan ook nog veel bezienswaardigheden te bewonderen uit verschillende tijden. De Agora, zijn de overblijfselen van een oud marktplein uit de tijd van Herakles. Wanneer je eens afwijkt van de normale wandelroutes ontdek je sowieso typische tavernes die fantastische maaltijden serveren. Mooi ook voor een fotomoment omdat deze tavernes veelal de traditionele Griekse inrichting hebben zoals de kenmerkende blauw/witte huisjes en de blauwe houten stoeltjes. Fietsen Het landschap van Kos is relatief vlak. Dit maakt het uitermate geschikt om de omgeving te verkennen met de fiets.  Het is vanwege het aangelegde fietspad langs zee heel gemakkelijk om van het Psalidi-gedeelte naar het Lambi-gedeelte te fietsen of een dagje naar het mooie badplaatsje Tigaki. Een leuke tocht waar jong en oud veel plezier aan beleeft.Bingo Kos Appartementen


Boek nu de super voordelige Bingo Kos Appartementen 3*, dé manier om tegen de scherpste prijs op vakantie te gaan. Je kunt nu vele malen voordeliger in een studio/appartement op Kos, het fietseiland van Griekenland, verblijven.  Hou je ook wel van een verrassing? Wil je vooral genieten van zon, zee of strand en maakt de plaats van bestemming je niet zoveel uit? Zoek je een vakantie voor een zeer scherpe prijs?

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan.

Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. De reisaanbieder koopt deze extra voordelige studio's en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs. Je boekt tegen een super lage prijs de Bingo Kos Appartementen en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde complex verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk gekozen voor de Bingo formule!

Algemeen:

Op het populaire eiland van Griekenland. Kos is een veelzijdige vakantiebestemming. Het is ook een heerlijk eiland om met een auto/strandbuggy, scooter/fiets erop uit te trekken, kleine dorpjes, leuke tavernes, de prachtige afwisselende natuur en de rijke historische achtergrond ontdekken in je eigen tempo.

Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van je accommodatie. De Bingo Appartementen liggen verspreid over het eiland en zijn appartementen of studio's waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.


Verzorging: Bingo Kos Appartementen De verzorging is op basis van Logies. Er zijn geen maaltijden inbegrepen.


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 25 juni 2020. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.


Boek direct