Corfu lastminute

corfu lastminute


Agios Gordios

Is is gelegen aan de westkust van het eiland Corfu niet ver van de plaats Corfu-stad. De baai ligt tussen 2 grote kapen die aflopen in de zee en heeft mooie groene heuvels achter zich liggen. In Agios Gordios heerst er nog de traditionele Griekse sfeer, de lokale bevolking zijn erg vriendelijk en erg traditioneel. Men is hier dagelijks bezig met het verbouwen of vissen. De stranden zijn voorzien van helder water dat geleidelijk afloopt. In Agios Gordios kun je ook terecht voor ander amusement, wandelen tussen de heuvels of diverse watersporten beoefenen kan allebei. Ook voor je rust kunt je hier prima terecht en lekker ongestoord je eigen gang gaan.


6,6/ 10 Appartementen Irene

Nabij het sfeervolle plaatsje Agios Gordios liggen de leuke Appartementen Irene. Bij aankomst valt meteen de kleurrijke gebouwen op, samen met de mooie tuin en het heerlijke zwembad. Op je ligbedje, in het Griekse zonnetje, met een lekkere cocktail van de poolbar is het hier puur genieten. Dat is pas vakantie! En alsof dat nog niet genoeg is… De vriendelijke eigenaren doen er alles aan om het je naar je zin te maken. Natuurlijk kun je ook bij hen terecht voor leuke tips over de omgeving. Zo weten ze je precies te vertellen welke lokale restaurantjes je echt niet mag missen. Vanuit je studio loop je zo het gezellige centrum van het dorpje Agios Gordios in. Hier vind je authentieke winkeltjes, sfeervolle bars en goede restaurants. Ga je liever naar het strand? Ook binnen enkele minuutjes sta je al op het mooie zandstrand. Een heerlijke plek om te relaxen.

Ben je liever wat actiever bezig? Dan zit je hier ook goed! Er worden meerdere watersporten aangeboden en daarnaast is er ook nog een duikschool. Fijne vakantie!

*Prima thuisbasis *Dicht bij het centrum en strand *Moderne appartementen


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 26 juni 2020. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.


BV:   Vertrek maandag  6 juli Amsterdam Corfu 13:10 -  16:55 Transavia Ruimbagage: 0 kilo, Handbagage: 10 kilo €+0,00 p.p.

vrijdag 10 juli 2020 Corfu Rotterdam 19:55 - 21:45 Transavia Ruimbagage: 0kilo, Handbagage: 10 kilo €+0,00 p.p.


Kamer

1 Volwassene (1 x € 279,00) € 279,00 Logies inclusief Aanbieding -€ 10,00 Calamiteitenfonds € 2,50 Reserveringskosten € 25,00 € 306,50 TOTAAL € 296,50 (PRIJS P.P.) € 296,50

Transfer en koffer tijden boekingsproces bijboeken.

Boek direct