Viva Mallorca

viva mallorca


Inclusief: Vlucht, hotel, logies en ontbijt.


Mallorca * El Arenal

Een hele mooie stad, lekker weer, mooi strand en gezellige boulevard. El Arenal heeft een boulevaar van 5 km lang met een mooi strand en 2 havens, je kunt mooie wandelingen maken en er zijn terrasjes en eetgelegen heden,en pubs bars voor verschillende nationaliteiten, je kunt er ook mooie fietstochten maken en leuke excursies doen.


Hotel Manaus

Hotel Manaus is een leuk middenklasse hotel gelegen in een zijstraat van het levendige centrum van El Arenal. Naar het prachtige zandstrand is het slechts 600 meter lopen. Talrijke winkels, bar en discotheken zijn te vinden op circa 100 meter afstand. Als de zon onder gaat, is jouw dag nog niet over.

De ligging is ideaal, veel jongeren in het hotel, dus dat moet je niet tegenstaan. De prijs is goed, en je zit op een leuke locatie, Het hotel is wat gedateerd maar de kamers zijn netjes en schoon, iedere dag wordt er gepoetst en krijg je schone handdoeken. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De recensies zijn ook okay, gemiddeld een 8 dus zoek jij een leuke vakantie op Mallorca in een levendige omgeving voor een kleine prijs? Pak deze deal.  

Faciliteiten:  Receptie Tegen betaling WiFi in openbare ruimte WiFi op de kamer Restaurants/Bars Buffetrestaurant Bar Snackbar Er worden gala diners en thema avonden georganiseerd Zwembaden Buitenbad Kinderbad buiten Ligbedden en parasols Zonneterras Wellness Whirlpool (buiten) Tegen betaling Solarium


Boek direct