Fuerteventura * All inclusive

fuerteventura all inclusive


Super hoogseizoen deal


HOTEL IFA Altamarena is gemiddeld beoordeeld met een 8.4! 

*Zeer geschikt voor strandvakantie‚ÄĚ Internationaal publiek * Levendige omgeving  *  Op loopafstand van centrum *Op loopafstand van strand *Rustige omgeving


Prima hotel met uitstekende verzorging en vriendelijk personeel.

Met een ligging direct aan het prachtige strand en de uitgebreide all inclusive formule maakt dit complex tot een een populaire accommodatie.

Een dag op pad? Het dorp van Morro Jable ligt op loopafstand met leuke winkels en restaurants.

Het hotel heeft een mooie tropische tuin met twee zwembaden en genoeg ligbedden, je kunt hier heerlijk zonnebaden. Er zijn volop redenen om te kiezen voor IFA Altamarena, een echte aanrader!

LEES MEER: WIL JE MEER INFORMATIE OVER DEZE SUPERDEAL, KLIK DOOR VIA BOEKEN NAAR DE REISAANBIEDER. WEES ER SNEL BIJ EN PAK EEN HEERLIJKE WEEK VOOR JEZELF OP DIT PRACHTIGE EILAND MET LANGE WITTE STRANDEN! 


Deze Vakantiedeal HEBBEN WIJ VOOR U GESELECTEERD OP 26 juli 2020. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct