Wonderschoon Bonaire

wonderschoon bonaireVAN DER VALK PLAZA BEACH RESORT 


Paradijsje op aarde

Dit uitgestrekte all inclusive Resort ligt op de beste locatie van Bonaire en is voorzien van een populaire beachbar, een eigen jachthaven en zeer ruime suites.

Naast de zeer aantrekkelijke prijs, is het de ideale stek voor duikers en snorkelaars, want je loopt vanaf het strand zo de zee in. Laat je verrassen door de kleurrijke onderwaterwereld, je weet niet waar je kijken moet, zo mooi! Genoeg vissen gespot? Neem dan plaats op een van de uitnodigende loungebedden aan het nieuwe zwembad met een goed boek. En ben je in voor wat meer actie, verken dan de helderblauwe zee dan per kajak of zeilboot. Als je dan met je tenen in het zand zit te eten bij de ondergaande zon, kun je je geen mooiere plek voorstellen. Kortom, 'the place to beach', zoals ze zelf zeggen.


* Comfort * Luxe * Op loopafstand van centrum * Rustige omgeving * Uitstekend resort 


Mooi nieuw zwembad met luxe bedden en een leuk strand en goede zee om te kunnen snorkelen , ook het eten wordt goed beoordeeld  (en ondanks de corona goed verzorgd) bij de beach bar kun je heerlijk ontspannen zitten en 's avonds nog een mooie zonsondergang mee pikken, goede locatie op 10 a 15 min lopen van Kralendijk! 


Wil je meer informatie over deze reis? Klik dan door via boeken naar de website van de reisaanbieder.

* WEES GOED OP DE HOOGTE! Alle Praktische informatie betreft het Co- gebeuren op Curacao vind je hier> : https://www.tui.nl/p/corona-maatregelen/curacao/  

Boek direct