Costa Blanca voorjaarszon

costa blanca voorjaarszon



Calpe

Op vakantie naar Calpe? Deze badplaats in Spanje vormt met de zandstranden Playa Arenal en Playa Levante een belangrijk onderdeel van de Costa Blanca. Vanaf de stranden is ook het pronkstuk van de stad te bewonderen: de Peñon de Ifach. Tijdens een wandeling naar de top van deze 300 meter hoge kalkrots heb je een prachtig uitzicht over het historische centrum van Calpe, de vissershaven en het zoutwatermeer Las Salinas.


Appartementen Esmeralda

De appartementen van Esmeralda bevinden zich direct aan het 'Playa de Levante' in Calpe. De ruime appartementen liggen direct aan de boulevard, waardoor het authentieke vissersdorp Calpe en de jachthaven makkelijk te bereiken zijn. In de directe omgeving van het complex liggen diverse winkels en gezellige restaurants. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van het naastgelegen AR Roca Esmaralda hotel. Dit hotel heeft een overdekt zwembad, fitness en spa.


Ruime appartementen

Met een super ligging

Direct aan de boulevard

Zo met je voeten in het zand

's Avonds een hapje eten

Geniet van het uitzicht


Kamer:  2 kamer appartement

zijzeezicht telefoon en tv kitchenette met oven, magnetron, gaskookplaat (4 pitten) en koelkast badkamer met bad en toilet woon-/slaapkamer met 1 tweepersoonssofabed slaapkamer met 1 tweepersoonsbed balkon of terras met zitje.


MEER INFO? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 19 november 2021. PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct