beleef

Beleef!

Wil je tijdens je vakantie iets ondernemen en beleven? Op www.tripadviser.nl is van alles te vinden! Zoals activiteiten waar je alleen een kunt deelnemen en eventueel toch gezamenlijk van geniet. Misschien wil je iets speciaals doen? Paardrijden langs de kust, aan een creatieve workshop deelnemen of heb je interesse in een culturele tour? Creëer je eigen magische vakantie en zorg voor belevenissen! 

yoga tai chi wandelen in samos

Yoga / tai chi/ wandelen in Samos

Marjan ging ooit alleen op vakantie naar Samos en werd verliefd op dit authentieke prachtige eiland! Ze bleef en geeft nu yoga en Qi Gong workshops/lessen in Kokkari. Ook is het mogelijk om prachtige wandeltochten te reserveren bij haar. Ontdek de nachtengalenvallei , ontspan en bewonder. Meer weten? Lees hier haar verhaal:  www.marjaani.nl    & bekijk de activiteiten die je bij haar kunt doen.

ga jij naar rhodos doe dan de jungle tour

Ga jij naar Rhodos? Doe dan de Jungle tour!

Nikos Papas Jungle tour in Rhodos is een belevenis die je niet snel vergeet! Hij begeleid je door de jungle van Rhodos met humor, enthousiasme en gezelligheid. De recensies spreken boekdelen! Voor een schappelijke prijs kun je een ontzettend leuke dag beleven in de jungle van Rhodos. Lees hier de recensies www.nikos-papas.nl  Of kijk op zijn facebook pagina en lees alle mooie reacties.

solo de wereld rond

Solo de wereld rond

Nog leesvoer nodig? Lees het boek van Laura Dekker. Een waargebeurd verhaal over haar avontuurlijke zeiltocht van anderhalf jaar, een solo reis in haar eentje! Moedig en met lef volgt zij haar hart en haar droom, de wereld rondzeilen!  Wil je meegenieten en lezen over haar avonturen, bijzondere ontmoetingen en de hevige stormen onderweg? Een (h)eerlijk boek waarin duidelijk wordt dat dromen geen bedrog hoeven te zijn.

reisfilmpjes en blogs zoubeirs world

Reisfilmpjes en blog's / Zoubeir’s World

Zoubeir is een blogger en motivator en reist naar de prachtigste bestemmingen! Een echte solo-wereldreiziger die zichtbaar geniet. Zijn reisverslagen en filmpjes zijn inspirerend en authentiek omdat hij recht vanuit zijn hart deelt. Hij maakt mooie films en foto’s en deze kan je bekijken op zijn youtube kanaal: https://www.youtube.com/playlist?list=PLUEi248yhTIYovcJNuOGIvLbps7WR61iC. Of op https://www.facebook.com/ZoubeirsWorld/

je eigen retraite reisverhaal

Je eigen retraite / reisverhaal

Al jaren zag ik in de happinez en andere tijdschriften van die aantrekkelijke retraite vakanties, waar je deel kan nemen aan yoga, meditatie, dans, zang enz. De prijzen waren echter ver boven mijn budget. Helaas was het veel te prijzig voor mij en ik dacht, wie weet, op een dag misschien! Maar op een (andere) dag, 

Lees meer

wie niet reist is gek

Wie niet reist is gek

Leestip: ‘Wie (niet) reist is gek’ heet het boek van psycholoog Ap Dijksterhuis. Hij vertelt daarin met aanstekelijk enthousiasme én psychologische onderbouwing hoe het komt dat reizen zo fijn is. Zie jij soms beren op de weg als je eraan denkt om op reis te gaan? Lees dan dit boek,  van het reizen zelf word je echt gelukkiger, blijkt uit talloze onderzoeken. 

uit onderzoek is gebleken

Uit onderzoek is gebleken....

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die alleen met vakantie gaan gelukkig in het leven staan. Dat komt omdat men zich niet afhankelijk voelt van anderen, deze mensen keuzes durven maken en zichzelf toestaan te genieten. Ze voelen zich niet beperkt door maatschappelijke verwachtingen of door mensen in hun omgeving die zich hardop afvragen;

Lees meer