Love Jamaica

love jamaica



Jamaica

Ongetwijfeld één van de mooiste eilanden in het Caraïbisch gebied is het veelzijdige Jamaica. Eeuwenlang het kruispunt van 's werelds grote handels- en scheepsroutes en tegenwoordig een smeltkroes van culturen. Qua natuurschoon valt Jamaica moeilijk te overtreffen: groene bergen die recht uit zee rijzen aan de zuidkust en tropische regenwouden met palmen, orchideeën en exotische vogels en stranden aan de noordkust. Traag stromende rivieren zoeken een weg door dit tropische landschap. Breng ook eens een bezoek aan één van de vele suikerrietplantages, rumdistilleerderijen of kleurrijke, lokale markten waar de gastvrije bevolking altijd open staat voor een praatje.

Negril

Negril, gelegen op het uiterst westelijke puntje van Jamaica is gezegend met een prachtig elf kilometer lang zandstrand. Langs het strand liggen vele barretjes en restaurantjes, waar het ook 's avonds goed toeven is. Geniet op het terras van de prachtige zonsondergangen.


Hotel Sandy Resort / 8

Welkom thuis!

Een warm Jamaicaans welkom zodra je het Sandy Haven Resort binnenstapt. Hier voel je je helemaal thuis. Dit kleinschalige en rustig gelegen boutique hotel ligt direct aan het strand en is tot in detail door de eigenaresse zelf ontworpen en smaakvol ingericht. Sandy Haven Resort biedt een service van hoog niveau. Van een glaasje 'Mimosa' bij het ontbijt op het buitenterras tot een verfijnd diner in een intieme setting in het sfeervolle restaurant. 

Wellness

Tegen betaling;  Jacuzzi (buiten) Massage Spa

Restaurants/Bars

À-la-carterestaurant: 'Bongos' (Fusion) Strandrestaurant: 'Beach Bar & Grill' 2 bars

Zwembaden

Buitenbad Badhanddoeken en ligbedden Zonneterras

Gemoedelijke sfeer

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 22 oktober 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct