Kleurrijk Lissabon

kleurrijk lissabonEen vierdaagse stedentrip is aan te raden, zodat je in rust kunt genieten, zonder haast, van je vrije dagen!

Ontdek op je gemak de verborgen paretljes van Lissabon en vernieuw je zintuigen!


Stedentrip Lissabon

Tijdens een stedentrip in Lissabon kun je een ritje in de gele tram eigenlijk niet overslaan. Want behalve leuk is het ook nog eens erg handig. Zo hoef je niet zelf alle heuvels van de Portugese hoofdstad te trotseren. En kom je met gemak bij de Sé de Lisboa in het hooggelegen Alfama. En bij de fadobars van Bairro Alto. Even toe aan wat anders? Maak dan een dagtrip naar de natuurlijke bezienswaardigheden van Sintra-Cascais.


Kleinschalig, gezellig hotel

Lx Rossio is een gezellig, kleinschalig hotel met een perfecte locatie midden in het historische centrum van Lissabon. Het hotel is eenvoudig en netjes. Lx Rossio is gelegen in een levendige wijk met tal van uitgaans- en winkelgelegenheden. Drink buiten de deur een glaasje port als een echte local. Ga naar bakkerij Confeitaria Nacional aan het einde van de straat om de geschiedenis van Lissabon te proeven. Dit was vroeger de officiële bakkerij van de Portugese koning. Bestel een lekkere koffie met verse koek en voel je hier een echte royalty.


Voordelig prijsje, top locatie!

Deur uit, terras op

Restaurant en bars om de hoek

Fijne buurt

Kamers onlangs gerenoveerd

Vriendelijk personeel


MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 24 oktober 2022, PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.Boek direct