Algarve liefde

algarve liefde




Altura

Ben je op zoek naar een zonvakantie vol ontspanning en genieten? Dan is Altura een heerlijke bestemming. Altura is een rustig plaatsje dat gelegen is in de gemeente Castro Marim. Deze gemeente ligt in de Oost-Algarve. Op enkele kilometers afstand van Altura vind je de grotere plaats Monte Gordo, die aan hetzelfde prachtige, brede kilometerslange zandstrand ligt. Als je juist de andere kant op gaat, dan vind je op een paar minuten rijden het kleine, aan de kust gelegen, gezellige dorpje Manta Rota. Wil je er een dagje op uit, dan is het een aanrader om het gezellige centrum van Altura te gaan verkennen. Hier vind je diverse supermarktjes, een overdekte markt, enkele winkeltjes en sfeervolle cafeetjes met bijzonder leuke zonnige terrasjes waar je verfrissende drankjes kunt bestellen. Natuurlijk zijn er ook veel restaurants. Naast de typische Portugese restaurantjes met volop "couleur locale" zijn er in Altura enkele gerenommeerde restaurants, die je tijdens je vakantie zeker eens moet proberen.

* Leuk klein badplaatsje met eigen karakter *  Sfeervolle cafeetjes met zonnige terrasjes * Heerlijk lunchen op het strand * Prachtig breed en kilometerslang zandstrand  * Wandelen, fietsen, toeren


8,1 /10 Appartementen Altura Park

Altura Park is een gezellig, kleinschalig appartementencomplex, waarbij je enkel de parkeerplaats over hoeft te steken voor je al bij de duinen en het strand bent. Perfect! Als gast kun je gratis gebruik maken van de faciliteiten van appartementen Turcongel. In de omgeving liggen meerdere restaurantjes, waarbij je aan het strand vaak een prachtig uitzicht hebt over zee. Het centrum van Altura is eveneens een leuk uitje, met leuke terrasjes en souvenirwinkeltjes. Ook golfliefhebbers zitten hier perfect, want er zijn meerdere golfmogelijkheden in de omgeving van Altura Park!

Gezellig complex / Centraal gelegen, dicht bij het strand  /Gratis gebruik faciliteiten.


Appartementen Altura Park

1 x 2-kamerappartement westzijde

1 Volwassene

zo, 20 nov 2022

8 dagen

MEER INFORMATIE? >>> Wilt u meer informatie en/of deze vakantie boeken? Klik door via boeken naar de reisaanbieder. Deze Vakantiedeal is geselecteerd op 29 oktober 2022, * PRIJZEN KUNNEN VERANDEREN IN DE LOOP VAN DE TIJD of uitverkocht zijn, dan bent u helaas te laat. De reisorganisaties zijn verantwoordelijk voor aangeboden reizen en prijzen en kunnen deze dagelijks aanpassen, check daarom altijd de genoemde prijs en datum voor u definitief boekt.

Boek direct